Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η απάντηση του εφοπλιστή μέσω του δικηγόρου του στους ισχυρισμούς της εγκυμονούσας συντρόφου του

Ο εφοπλιστής που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της εγκυμονούσας συζύγου του απάντησε μέσω του δικηγόρου του. 

Όπως έγινε γνωστό χθες, μια 27χρονη υποστηρίζει πως έζησε στιγμές απόλυτου εφιάλτη στα χέρια ενός 48χρονου, ο οποίος ήταν ο σύντροφός της. Η νεαρή γυναίκα, έγκυος στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναγκάστηκε να μεταφερθεί, όπως λέει η ίδια, με ασθενοφόρο σε μαιευτική κλινική, ύστερα από ξυλοδαρμό.

Όσα είπε ο δικηγόρος του εφοπλιστή

Ο εφοπλιστής απάντησε μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, στους ισχυρισμούς που έκανε εις βάρος του η εγκυμονούσα γυναίκα.

“Ο εντολέας μου, σεβόμενος την προχωρημένη εγκυμοσύνη της καταγγέλλουσας και μη επιθυμώντας μία δημόσια αντιπαράθεση μαζί της, η οποία θα τροφοδοτούσε δημόσιες ανθρωποφάγες έξεις, περιορίζεται μόνο στο να δηλώσει ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ κατά μηνύτριας και μάλιστα χτυπώντας της στην κοιλιακή χώρα, συμπεριφορά που μόνο ένα τέρας θα μπορούσε να επιδείξει. Τα αληθή γεγονότα θα διακριβωθούν θεσμικά από την Δικαιοσύνη. Δια της παρούσας ο εντολέας μου ζητάει να μην επιχειρηθεί η ηθική του δολοφονία, γνωστοποιώντας το όνομα και την εικόνα του, διότι αυτά συνιστούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του, η δε συσχέτιση τους με ανακριβή και ατεκμηρίωτα περιστατικά παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας του και προσβάλει βάναυσα -παράνομα την προσωπικότητα του” ήταν η απάντηση του εφοπλιστή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!