Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κριστίνα Αγκιλέρα: Ντύθηκε «σέξι Σερ» για το Halloween

Το Χάλογουιν έχει μετατραπεί σε «μαραθώνιο» για τους σελέμπριτι του Χόλιγουντ, μιας και ο κάθε ένας από αυτούς προσπαθεί κάθε χρόνο να εντυπωσιάσει με το κοστούμι του.

Πέρυσι όλοι ασχολούνταν με τη Χάιντι Κλουμ, που ντύθηκε σκουλήκι. Φέτος μπορεί τα διεθνή μέσα να μην αφιέρωσαν πολύ χρόνο στις επιλογές των σταρ, αλλά η Κριστίνα Αγκιλέρα κατάφερε να συζητηθεί με την εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια ντύθηκε «Σερ» αποθεώνοντας στα σχόλιά της στο Instagram, το 77χρονο pop idol. Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που έχει γίνει θέμα συζήτησης. Η Αγκιλέρα όχι μόνο τιμά τη Σερ, αλλά στα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανάρτησε, εμφανίζεται σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές της εμφανίσεις. Μάλιστα, δεν επέλεξε να αναβιώσει μια τυχαία perfomance της Σερ. Το Χάλογουιν λουκ της παραπέμπει στην ηρωίδα που υποδυόταν η Σερ στην ταινία «Burlesque», όπου και συμπρωταγωνιστούσαν.

H ανάρτηση της Κριστίνα Αγκιλέρα

Στο Instagram, η Αγκιλέρα έγραψε: «Την αγαπημένη μου μέρα του χρόνου είναι σωστό να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τιμήσω τον πρωτοπόρο Σερ. Το μήνυμα της Σερ μέσα από τη μουσική και το στιλ της έχει αφήσει ιδιαίτερο αποτύπωμα στον κόσμο και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχα την ευκαιρία να δουλέψω με έναν τέτοιο θρύλο!!!! Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει στα παπούτσια της μεγάλης και ισχυρής Σερ. Η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφω για σένα είναι ατελείωτος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!