Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η οικογένεια Μπισμπίκη στο πλευρό της Βανδή – Ο ηθοποιός γιόρτασε και τα γενέθλιά του στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της και ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απόλαυσε σε έναν από τους πίσω καναπέδες την αγαπημένη του και τα «έσπασε» τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της. Μαζί του ήταν και οι γονείς του, οι οποίοι λίγο προτού βγει η δημοφιλής τραγουδίστρια on stage την είχαν επισκεφθεί στο καμαρίνι της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν σταμάτησαν στιγμή να χειροκροτούν και καμάρωναν το γιο τους, που έλαμπε από ευτυχία.

Το ρεπορτάζ

Η Δέσποινα Βανδή, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επέλεξε να φορέσει στο πρώτο πρόγραμμα ένα κατακόκκινο outfit, δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη. Το δεύτερο φόρεμα από τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια ήταν ένα εντυπωσιακό μαύρο διάφανο σύνολο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια «μάγεψε» με τις διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της και τις δυνατές ερμηνείες της, κεντρίζοντας παράλληλα τα βλέμματα με τη λαμπερή σκηνική παρουσία της.

Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν, φυσικά, η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία φορούσε ένα mini φόρεμα, δημιουργία του οίκου Mugler. Η Μελίνα Νικολαΐδη ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο τις σπουδές της στην υποκριτική σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ωστόσο, συχνά πυκνά έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να βλέπει την οικογένεια, τους φίλους της και φυσικά το σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Η Μελίνα Νικολαΐδη διασκέδασε με τις φίλες της, χόρεψε και δεν σταμάτησε να τραγουδάει τις επιτυχίες της μητέρας της.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, από την άλλη, ενθουσίασε ακόμη μία φορά το κοινό της Αθήνας, ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Φυσικά, από την πρεμιέρα του δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή. Η μελαχρινή καλλονή, η οποία εργάζεται ως μοντέλο, στηρίζει πάντα τον αγαπημένο της και δεν χάνει ποτέ τις live εμφανίσεις του. Η Ιωάννα Σαρρή μαγνήτισε τα βλέμματα με το που έφτασε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης. 

Να σημειωθεί ότι μία μέρα μετά την πρεμιέρα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε τα 46α γενέθλιά του και φυσικά τα γιόρτασε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Εκείνη του έκανε μάλιστα αφιέρωση πάνω από τη σκηνή: «Έχει γενέθλια, ρε παιδιά, το αγόρι μου σήμερα… Σε αγαπάω!» του είπε πάνω από την πίστα. Στη συνέχεια, προχώρησε προς το μέρος του και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

Από τη Σάσα Σταμάτη

sasastamati@yahoo.com

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 31/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!