Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Περικλή Κονδυλάτο: “Δεν δέχομαι κανένα επιχείρημα του “πετάω έξω” ”

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Mega Καλημέρα για τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά.

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη

“Θεωρώ ότι υπάρχει λάθος διαγώνια στη σκέψη του αγαπημένου μου Περικλή. Θα μιλήσω ως γυναίκα που έχει πολλές αυξομειώσεις βάρους στη ζωή της, οπότε έχω συμφιλιωθεί και λίγο προσωπικά με αυτό. Εγώ διαφωνώ με το ότι υπάρχουν πρότυπα στη μόδα. όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα -είτε είναι 40, είτε 50 είτε 100 κιλά- να φορέσουν ωραία ρούχα και να τις τιμήσει ο χώρος της μόδας” τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε επίσης – Αδιανόητες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου: “Δεν γίνεται να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω”

“Δεύτερον δεν δέχομαι κανένα επιχείρημα του πετάω έξω. Πετάω έξω είναι ήδη αρνητικό. Βγάζω έξω τι; Μία καλοσχηματισμένη κοιλιά; Άρα δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει κι αν η κοιλιά μου έχει δύο δίπλες θα πούνε κοίταξε τη χοντρή τα πέταξε έξω. Είναι βαθιά κακό σαν σκέψη. Είναι λάθος η αφετηρία της σκέψης μας να χωρίζεται ο άνθρωπος με βάση τα κιλά του. Δεν κουνάμε το δάχτυλο να πούμε κλισαδούρες με το political correct. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε όλοι δικαίωμα να πάρουμε ένα ωραίο φουστάνι, να βάλουμε ένα πιο κοντό μπλουζάκι ή ένα κολάν γιατί μας κάνει ευτυχισμένους ή ευτυχισμένοι.

Είναι λάθος άνθρωποι που είναι στη μόδα και σχεδιάζει για εμάς να αποκλείουν κάποιους από εμάς και να απευθύνονται σε λεπτούς και αδύνατους. Δεν πρέπει να γίνεται πια κουβέντα για τα κιλά στην τηλεόραση. Πρότυπο είναι η ψυχή και ο χαρακτήρας. Ας φύγουμε από αυτήν τη διαβολεμένη εικόνα στην τηλεόραση και τα περιοδικά” επισήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!