Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Μπέη – συγγραφέας: “Η Καραμπέτη είναι κατάλληλη για τον ρόλο της Φόνισσας. Την “κακοποίησαν””

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Κατερίνα Μπέη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη νέα της ταινία, Φόνισσα του Παπαδιαμάντη.

Η επιτυχημένη συγγραφέας μιλά για το μπέρδεμα που γίνεται με την Κατερίνα Γιαγτζόγλου αλλά και το ποια είναι η σχέση της με τις γυναίκες που βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο.

Οι δηλώσεις της συγγραφέως

«Με μπερδεύουν με την Κατερίνα Γιαγτζόγλου. Με έχουν πάρει τηλέφωνο να φωτογραφηθώ στην πισίνα μου. Στην πρεμιέρα της Ευτυχίας βλέπω σε ένα σάιτ την Κατερίνα υπερθέαμα και έγραφαν η σεναριογράφος της Ευτυχίας. Τότε που την είχα γνωρίσει ήταν ακόμη Γιαγτζόγλου δεν είχε γίνει ακόμη το twist.

Ανάλογα με το ποιον σε μπερδεύουν και το πόσο συχνά γίνεται. Δεν θα ήταν ωραίο με όποια με μπερδεύουν. Στο imdb για να το αλλάξουμε, είχα βάλει χάκερς. Ήταν μικτό. Είχε φωτογραφία για την Κατερίνα και όλα τα πράγματα που είχα κάνει εγώ. Και έστελνα γράμματα και δεν μου απαντούσε κανείς. Μια φίλη μου το κατάφερε. Για πολλά χρόνια δεν μπορούσα, τώρα κάπως το κατάφερα», είπε η Κατερίνα Μπέη.

«Η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη θα κάνει πρεμιέρα 6 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και 30 στην Αθήνα. Η Ευτυχία δεν παίδεψε εμένα αλλά η παραγωγή. Όσο πιο πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν, μπαίνουν βγαίνουν, έχουν ένα όραμα. Σου λέει φτιάξε μια σεκάνς που να είναι με τη μάνα πιο πολύ. Είχε γίνει το σενάριο μίνι σειρά.

Ήταν μια πολύ ευτυχής συγκυρία γιατί όσο λάθος πήγαν στην αρχή τόσο καλά πήγαν στη συνέχεια. Εγώ δουλεύω με την TanWeer που έκανε και τα Καλύτερά μας χρόνια και την Ευτυχία. Συλλογικά παίρνουμε τις αποφάσεις και στο τέλος ένας αποφασίζει, όχι ο σεναριογράφος.




Η Καρυοφυλλιά είναι κατάλληλη για αυτόν τον ρόλο ειδικά έτσι όπως την έκαναν που της έβαλαν μουστάκι, γκρίζα μαλλιά. Την “κακοποίησαν”. Προς τιμήν της το δέχεται και το κάνει με την καρδιά της. Το έχει χορτάσει και το έχει επεξεργαστεί πολύ ωραία. Τη μία τη βλέπεις μια θεά και μετά τσαλακώνεται.

Βρίσκω τις γυναίκες πολύ ενδιαφέρουσες. Τις παρέες τις γυναικείες τις ξεχωρίζω και τις θεωρώ πιο διασκεδαστικές. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται, πόσο περίπλοκες είναι, πως δικαιολογούν ό,τι θέλουν με δαιδαλώδεις ρυθμούς σε σχέση με τους άντρες που είναι σε κουτάκια.

Στην Ευτυχία μπορείς να βρεις κοινά και με πιο σύγχρονες γυναίκες. Η Φόνισσα είναι τόσο ταυτισμένο πλάσμα με την εποχή που έζησε. Μια τέτοια μορφή δεν μπορώ να τη φανταστώ στο σήμερα και τι κοινό έχει με εμάς.

Βρήκαμε ότι η δημογεροντία Σκιάθου είχε στείλει γράμμα στον Υπουργό Δικαιοσύνης τότε που έκανε εισήγηση να καταργήσουν τον θεσμό της προίκας γιατί συσχετιζόταν με θανάτους μικρών βρεφών. Δεν ξέρουμε πόσα κορίτσια είχαν πεθάνει τότε», κατέληξε η Κατερίνα Μπέη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!