Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Κόλαφος” ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Fipster: “Ποιος είναι ο κύριος, τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό;”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, τοποθετήθηκε για τον Fipster

Ο γνωστός youtuber – ινφλουένσερ ο οποίος κάνει το μάθημα των social media στο Fame Story, σε μια ψηφοφορία μεταξύ σπουδαστών συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους για τους καθηγητές που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί τους.

To βίντεο με τον Fipster

Ακολούθησε η συνάντηση του Fipster με τους σπουδαστές, εκεί όπου ανέφερε χαρακτηριστικά “Βλέπω 9 κότες” μιας και συγκέντρωσε 9 αρνητικές ψήφους,  αφού θα επιθυμούσε να λύσουν με συζήτηση τα παράπονα που πιθανόν να είχαν προς το πρόσωπό του. 

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Γκουντάρα

Η εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλε το σχετικό απόσπασμα από το Fame Story με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να υποστηρίζει τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.

“Ποιος είναι ο κύριος Fipster που θα πει κότες και μπαίνει μέσα με ανακριτικό στυλάκι να του πουν τα παιδιά ποιοι τον ψήφισαν αρνητικά, ενώ έγινε μια κρυφή ψηφοφορία από τον Νίνο και όχι από τον ίδιο.

Τι στυλάκι είναι αυτό; Τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό; Πώς μπορείς και αποκαλείς κότες τα παιδιά που είναι άμεσα εξαρτώμενα από σένα που είσαι καθηγητής τους;” είπε ενοχλημένος με τον Fipster.

Και συμφώνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Είναι ανεπίτρεπτο. Ποιος είναι ο όποιος Fipster που νομίζει ότι τον βάλαμε εκεί ως πρωταγωνιστή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας.  Στο Fame Story πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!