Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Χατζίδου για την Ζέτα Μακρυπούλια: “Δεν την έχω ξανακούσει ποτέ να μιλάει έτσι”

Η Ελένη Χατζίδου από τον αέρα του Breakfast@star θέλησε να σχολιάσει όσα είπε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου

“Αυτό δεν ήταν συνέντευξη, ήταν εξομολόγηση. Δηλαδή εγώ δεν την έχω ξανακούσει έτσι τη Ζέτα Μακρυπούλια και ξέρετε τι σκέφτηκα την ώρα που τα έλεγε; Σαν να μην είχε απέναντί της τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά το παιδί, τη μικρή Ζέτα και προσπαθούσε να τα λύσει”, ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

“Εμένα προσωπικά με άγγιξε πάρα πολύ, γιατί είμαι 40 και δεν έχω ακόμα παιδί και καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει η Ζέτα. Η κοινωνία και τα στερεότυπα σου λένε ότι πρέπει να παντρευτείς, πρέπει να γίνεις μαμά”, εξομολογείται από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

“Αυτό που λέει για το καμπανάκι της μητρότητας, θεωρώ ότι δεν χτυπάει σε όλες τις γυναίκες. Όταν έρθει, όμως, λες ότι τελικά αυτό ήθελα”, επισημαίνει στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

“Ξέρετε τι πάλη θέλει όταν κάνεις καριέρα, δουλεύεις, δεν έχεις κάποια σχέση, κάποιον που να σε εμπνέει για να κάνεις κάτι τέτοιο και έρχονται όλοι γύρω σου και σου γεμίζουν το κεφάλι με πράγματα; Τότε έρχονται και οι κρίσεις πανικού και άλλα πράγματα, έχεις να διαχειριστείς τα δημοσιεύματα και τις ορμόνες σου”, συμπληρώνει η Μαίρη Αργυριάδου.

“Ήταν καθηλωτικός ο τρόπος που μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια, γιατί όλοι ως δημοσιογράφοι έχουμε δουλέψει μπροστά και πίσω από τις κάμερες και έχουμε ασχοληθεί με την ίδια, είτε για τη δουλειά είτε για την προσωπική της ζωή. Εμένα με έβαλε σε πολλές σκέψεις, κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να μένει κλεισμένος σπίτι του, επειδή τρέχει ένα ρεπορτάζ για αυτόν”, παραδέχεται αμέσως μετά η Λιλή Πυράκη.

“Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν όλοι με το ίδιο σθένος αυτές τις καταστάσεις. Δεν δικαιολογούνται όλα αλλά όταν είσαι σε σχέση με ένα διάσημο πρόσωπο και είσαι κι εσύ διάσημη, είναι λογικό να σε κυνηγάνε. Ένιωσε ότι έγινε αντικείμενο για πωλήσεις και τηλεθεάσεις”, κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Χατζίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!