Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκαλύπτει: “Λέγανε ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά”

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην στην κάμερα του Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για την αναβολή του γάμου της με τον Κώστα Πηλαδάκη και τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει. 

Όσα είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

“Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα”, ξεκαθάρισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε: “Επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω”.

Τέλος, αναφέρθηκε στις φήμες γύρω από το όνομά της: “Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει τέτοια θέματα. Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατά καιρούς αυτά”, είπε στην κάμερα του Alpha η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!