Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Τσολάκη για Λιάγκα – Ζαρίφη: “Η Κατερίνα απάντησε πάρα πολύ ωραία”

Η Ελένη Τσολάκη από τον αέρα της εκπομπής της Πρωινό ΣουΣού, θέλησε να σχολιάσει την απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη στον Γιώργο Λιάγκα.

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη

“Η Κατερίνα απάντησε για μένα πάρα πολύ ωραία. Εν προκειμένω είναι ένα διαφορετικό είδος εκπομπής, μιλάμε για μία σατιρική εκπομπή”, είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

“Το πώς κρίνεται καθένας στην τηλεόραση έχει να κάνει και λίγο με την ιστορία του. Η Κατερίνα δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια ότι έχει ξεπεράσει τα όρια, ότι έχει κάνει κάτι προσβλητικό για κάποιον άνθρωπο. Ο Γιώργος Λιάγκας έχουν υπάρξει στιγμές που ήταν πιο καυστικός απ’ ό,τι πρέπει”, σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

“Παρ’ όλα αυτά έχουν ειπωθεί σοβαρά πράγματα πάρα πολύ λάθος σε σατιρικές-ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως στο Ράδιο Αρβύλα αλλά και στον Νίκο Μουτσινά, ατοπήματα όχι αστεία, τα οποία συγχωρέθηκαν και πέρασαν στο light, επειδή ήταν σατιρικές”, παρατήρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Γι’ αυτό είναι μία κουβέντα που κάνουμε αυτή την εποχή, γιατί δεν υπάρχουν πολλές κωμωδίες και σάτιρα πια. Οι άνθρωποι φοβούνται ότι αυτό το όριο που πολλές φορές συζητάμε είναι δυσδιάκριτο”, τόνισε η Ελένη Τσολάκη.

“Από την άλλη, εγώ σε αυτό το σατιρικό σκετσάκι της Κατερίνας με τον Δημήτρη δεν αισθάνθηκα ότι προσβλήθηκε κάποιος, ούτε ότι έγινε κάποιο σεξιστικό αστείο, ούτε ότι ξεπεράστηκε κάποιο όριο. Ήταν μία πλάκα σε μία σατιρική εκπομπή που η πρόθεση της Κατερίνας ήταν να κάνει χιούμορ”, κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Τσολάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!