Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο: Συναγερμός στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου – Απόπειρα διάρρηξης 20 μέρες μετά τον θάνατό της

Απίστευτο γεγονός στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, όπου έγινε απόπειρα διάρρηξης. Μόλις 20 μέρες από τον θάνατό της. 

Όπως μετέδωσε η Νάντια Αλεξίου στην εκπομπή Super Κατερίνα στο σημείο μετέβησαν δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία για να δουν τον χώρο, ωστόσο δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση – διάρρηξη και απώλεια αντικειμένων.

Το ρεπορτάζ

“Ο φίλος και δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της είχε καταθέσει αίτημα σφράγισης του σπιτιού προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της και στα αντικείμενα μέσα στον χώρο, στο ενδεχόμενο να αφαιρέσουν ή να κλέψουν κάποιοι τα αντικείμενα της ηθοποιού”, ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.

Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας: “Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας”, ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!