Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καίτη Γκρέυ: Παραμένει στο σπίτι της – Πλήρης δικαστικός συμπαραστάτης ο εγγονός της

Η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέυ εκδικάστηκε στην Ευελπίδων και το δικαστήριο όρισε τον εγγονό της τραγουδίστριας, Κωνσταντίνο Ηλιάδη, ως πλήρη δικαστικό συμπαραστάτη της κι έτσι αφαιρέθηκε η προσωρινή διαταγή του πρωτότοκου γιου της, Φίλιππου Ηλιάδη. Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης είναι ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο, αφού βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι “I’m a celebrity get me out of here”.

Στο σπίτι της η Καίτη Γκρέυ 

Πλέον η γνωστή τραγουδίστρια αναμένεται ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι όπου μεγάλωσε και διαμένει εδώ και χρόνια. «Δικαιωθήκαμε πανηγυρικά, καθώς το δικαστήριο όρισε πλήρη δικαστικό συμπαραστάτη της Καίτης Γκρέυ τον εγγονό της Κωνσταντίνο Ηλιάδη. Ο Κωνσταντίνος είναι ο αδερφός της Αγγελικής και γιος της νύφης της, Έφης, και του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη. Αφαιρέθηκε η δικαστική συμπαράσταση από τον πρωτότοκο γιο της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππο Ηλιάδη, και η κ. Γκρέυ θα μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια. Άλλωστε, αυτή είναι και η επιθυμία της. Αυτή είναι η προσωρινή διαταγή της απόφασης και πιστεύουμε ότι και η οριστική θα είναι ακριβώς ίδια με την προσωρινή», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Αγγελικής Ηλιάδη, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Τα προβλήματα υγείας

Η 99χρονη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω ηλικίας και, σύμφωνα με την εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή τής είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες και ότι από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη δεν θέλουν να βγει από το σπίτι της η Καίτη Γκρέυ, ενώ υπήρχε φόβος μην πάρει την επικαρπία ο πρωτότοκος γιος, αλλά και την πιθανότητα να επωφεληθεί οικονομικά από αυτό. Λίγο προτού μπει στη δικαστική αίθουσα, ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ και αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες κι έριξε καρφιά στον γιο της τραγουδίστριας και θείο του, Φίλιππο.

“Ήρθαμε σήμερα για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη της γιαγιάς μου. Επικοινωνούμε, αλλά δεν είναι και όπως ήταν πριν από έναν χρόνο, έχει άνοια. Ο κ. Φίλιππος έχει τη γνώμη του κι εμείς τη δική μας. Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία, γιατί εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Φίλιππος έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης. Εμείς προσέχαμε τη γιαγιά μου και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει η γιαγιά μας στο σπίτι. Τίποτε άλλο. Ο κ. Φίλιππος θέλει να την πάρει από το σπίτι της, ενώ η επιθυμία της με πολλούς μάρτυρες είναι να παραμείνει εκεί. Δεν θεωρώ θείο μου αυτόν τον άνθρωπο. Στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του, ενώ έχει πεθάνει ο πατέρας μου, μίλησαν με βαριά λόγια. Δεν θέλω να επεκταθώ και φυλάσσομαι και για μήνυση στον δικηγόρο. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Αυτός, μόλις πέθανε ο πατέρας μου, εμφανίστηκε ξαφνικά και είχε απαιτήσεις. Είχε πέντε χρόνια να εμφανιστεί. Η γιαγιά μου δεν ήθελε καθόλου τον άλλο της γιο. Γι’ αυτό και πέντε χρόνια, όσο ζούσε ο πατέρας μου, δεν πάταγε ποτέ σπίτι. Η γιαγιά μου είχε μια σύνταξη και πληρωνόταν η οικιακή βοηθός που την πρόσεχε. Προφανώς, ο κ. Φίλιππος ήθελε να την πάρει από το σπίτι για να παίρνει τα λεφτά. Δεν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία”, είπε ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 26/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!