Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελεονώρα Μελέτη για την Σοφία Βόσσου: “Δεν περίμενα να πει αυτό το πράγμα, είναι όλο λάθος”

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Βόσσου στην Αθηναΐδα Νέγκα προβλήθηκε σήμερα στο “Mega Καλημέρα”. Ορισμένες ατάκες όμως, που είπε η γνωστή τραγουδίστρια, δεν άρεσαν καθόλου στην Ελεονώρα Μελέτη.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

“Δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο ρόλος. Και δεν τον πιστεύω κιόλας. Εγώ πιστεύω ότι είναι στη φύση του ανθρώπου, των ζώων, να φέρνουν μια καινούργια ζωή… Βλέπεις τα ζωάκια τι ωραία… Το πάει η γάτα μέχρι έξι μηνών και το αφήνει στην ησυχία του”, είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου και η Ελεονώρα Μελέτη αντέδρασε στον αέρα της εκπομπής.

“Ρε παιδιά, προβληματίστηκα λίγο με τη Σοφία, δεν περίμενα να το πει αυτό το πράγμα για το ρόλο της μαμάς. Βασικά, ο ρόλος της μαμάς δεν είναι αυτός. Δεν είναι ούτε να επενδύσει τα όνειρά της που δεν έκανε στο παιδί της, ούτε να πληρώνει το παιδί τα σπασμένα της σχέσης της μητέρας της με τον άντρα της.

Αυτά είναι λάθος, σαν πεποιθήσεις για το ρόλο της μητρότητας. Από την άλλη όμως είμαστε και άνθρωποι. Το να φέρνουμε ένα παιδί και να φερόμαστε σαν τις γάτες, που στους δύο μήνες έχει αφήσει το γατάκι της στο έλεος του κυρίου, δεν γίνεται”, είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια το λόγο πήραν οι συνεργάτες της.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: “Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας, δεν είναι προέκταση του εαυτού μας. Φέρνουμε έναν άνθρωπο στον κόσμο και μέχρι τα 18 έχουμε την ευθύνη του… Είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο για να είναι η προέκταση του εαυτού μου ή για να εκπληρώσει τα όνειρα που δεν έκανα εγώ, είναι απόλυτα λάθος. Αλλά και λάθος είναι το να λες, ενώ είσαι μάνα, είναι άδικο για το παιδί να ακούει ότι “εγώ δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν ένιωθα μαμά” ”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!