Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Idriz Sanie : Με θέα την Ακρόπολη τo δημόσιο ευχαριστώ του Αφγανού star στους Έλληνες (βίντεο)

Με ένα μοναδικό βίντεο, με θέα την Ακρόπολη, αλλά και μιλώντας ελληνικά, ο Idriz Sanie, θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τους Έλληνες, που έδειξαν την αγάπη τους και την στήριξή τους, στο τραγούδι του «Κάπου Μόνοι», που μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, κατάφερε να ξεπεράσει το 1.000.000 προβολές στο Youtube, αγγίζοντας σήμερα 2 μήνες μετά, τα 1.300.000 views!

 

Ο δημοφιλής Αφγανός ερμηνευτής, και Αυστριακός πολίτης,  που τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να κάνει μία σπουδαία καριέρα στη περσική μουσική αγορά, θέλοντας να αγκαλιάσει και το μουσικό ελληνικό κοινό, μας παρουσίασε το «Κάπου Μόνοι», όπου «πάντρεψε» με επιτυχία, την περσική, με την ελληνική γλώσσα, και τα κατάφερε, αφού άρεσε πολύ στους Έλληνες και ο ίδιος, «αγκαλιάστηκε» με ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους, και τον κόσμο.

 

Σπιτι του η Ελλάδα 

Ο IdrizSanie, που θεωρεί την Ελλάδα δεύτερο σπίτι του, και ζει μεγάλα χρονικά διαστήματα, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, θέλησε να τους πει, ένα τεράστιο ευχαριστώ, για την αγάπη τους, με ένα συγκινητικό βίντεο, που οπτικοποιήθηκε, μπροστά στο σήμα κατατεθέν της Ελλάδας, την Ακρόπολη, και με τον ίδιο, να τιμάει τους Έλληνες, στην γλώσσα τους. Ένα βίντεο, που ταξιδεύει αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο, από όπου και οι θαυμαστές του.

 

Αυτή την περίοδο, ο δημοφιλής ερμηνευτής, ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει, τα νέα του τραγούδια, σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό «πάντρεμα», με την ταλαντούχα Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια, Εύα Μαντά, δύο ντουέτα, στην περσική και ελληνική γλώσσα, που θα προκαλέσουν, μεγάλη μουσική έκπληξη!

 

Δείτε το ευχαριστήριο βίντεο, που ανέβηκε στα social media του:

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!