Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοφία Βόσσου: “Επενδύουμε στα παιδιά μας το ανέραστο της ζωής μας”

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και στην Αθηναΐδα Νέγκα. Εκεί αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, την κόρη της και την ζωή της. 

Όσα είπε η Σοφία Βόσσου

“Το ζητούμενό μου πάντα ήταν η ζωή. Δεν ακολούθησα το τραγούδι για να γίνω γνωστή. Ακόμα και τώρα που με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο με πιάνει μια ντροπίτσα.

Άλλαξαν όλα με αυτά που πέρασα με την υγεία μου. Δεν θεωρούσα ότι είμαι ατρόμητη και αλώβητη. Ήμουν και είμαι προετοιμασμένη για το χειρότερο. Γι’ αυτό και κάθε πρωί που ξυπνάω και το βράδυ λέω 3 ευχαριστώ στον Θεό. Πιστεύω στον Θεό και σαν έκφρασή του τον Χριστό. Με βοήθησε στα δύσκολα. Δεν είπα δεν θα τα καταφέρω. Μου έλεγε ο γιατρός μου “πεθαίνεις, δεν έχεις ούτε αίμα” και του έλεγα “θα κάνω φαγητό στους φίλους μου και μετά θα έρθω”. Μαγείρεψα με τις παρεντερικές, εγώ δεν έτρωγα. Και πήγα την άλλη μέρα στο νοσοκομείο.

Ο άνθρωπος της ζωής μου, ένας από τους τρεις. Όταν έχεις μοιραστεί τόσα χρόνια από το κορμί, την ψυχή σου με έναν άνθρωπο είναι δυνατόν να μην τον αγαπάς επειδή δεν είσαι ερωτικά μαζί του; Η αγάπη αλλάζει χρώματα.

Στην αρχή οι σύντροφοί μου ήταν μαγκωμένοι με τον Αντρέα. Όταν τον γνώρισαν μετά κάναμε και παρέα. Δεν είχαμε συγκρούσεις μεγάλες”.

Για την κόρη της και την επιλογή της να παντρευτεί έναν φυλακισμένο είπε: “Εμένα με ενδιέφερε να τον γνωρίσω. Όταν κατάλαβα τι είναι, ήμουν πολύ χαρούμενη. Αν ήταν καπετάνιος δεν θα έλειπε; Υπάρχει αγάπη και δεν είναι θέμα ούτε χρόνου ούτε τίποτα.

Δεν μου αρέσει ο ρόλος “μαμά”, δεν ήμουν ποτέ. Επενδύουμε στα παιδιά μας το ανέραστο της ζωής μας, το ότι δεν πάμε καλά με τον σύντροφό μας. Βλέπεις την άλλη με την πίκρα στο στόμα για τον σύντροφο του παιδιού της. Φέρνεις μία ζωή στον κόσμο και πρέπει να την αφήσεις να κάνει την πορεία της, δεν μπορείς να κάνεις επέμβαση στο κάρμα της, το παίρνεις πάνω σου” .

Όπως είπε, πιστεύει στη μετενσάρκωση γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε καλοί άνθρωποι στη ζωή μας.

“Η φωνή δεν παθαίνει τίποτα, η τεμπελιά τα κάνει όλα, είναι ένα όργανο” είπε μεταξύ άλλων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!