Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην έντυπη OnTime: Οι συμβουλές του Τάιλερ για τις σχέσεις των γκέι

Συμβουλές σε γκέι και bisexual άνδρες μέσω του αγαπημένου του βιβλίου με τίτλο “Τα 10 έξυπνα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι γκέι άνδρες για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους” πρότεινε ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ. Το σχετικό βίντεο, που αμέσως έγινε viral στην Ελλάδα, ανήρτησε στη σελίδα της στο TikTok η κλινική Maze της Νέας Υόρκης (Maze Men’s Health), η οποία ασχολείται με τη σεξουαλική δραστηριότητα, τη στυτική δυσλειτουργία και την ανδρική γονιμότητα. Στην κλινική αυτή, ο νεαρός νοσηλευτής φέρεται να εργάζεται ήδη από το 2019.

Πώς η κλινική Maze “ξέθαψε” το σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη από τα κιτάπια της;

Τις τελευταίες μέρες, ο Τάιλερ συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι όμως που, όπως φαίνεται, δεν συμβαίνει μόνο στη χώρα μας. Δύο μόλις ημέρες πριν από το γάμο του με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Μπρούκλιν κι ενώ η αναγνωρισιμότητα του 32χρονου είχε φτάσει στα ύψη, η Maze Men’s Health βρήκε την ευκαιρία να «ξεθάψει» το νοσηλευτή από τα κιτάπια της, ανεβάζοντας ένα βίντεο με το συνεργάτη της, που όμως ήταν… παλιό. Στη λεζάντα, η κλινική ανέφερε: “Ψάχνετε ένα καλό βιβλίο για να βελτιώσετε τη ζωή σας; Αυτή είναι μια καλή πρόταση από τον Τάιλερ Μακμπέθ”. Ο ίδιος εξηγεί ότι πρόκειται για ένα βιβλίο “ευκολοδιάβαστο, καλογραμμένο και πολύ σχετικό”. Σημειώνεται ότι ο Τάιλερ είχε εργαστεί στο παρελθόν στο NYU Langone Medical Center, όπου υπηρέτησε στο συμβουλευτικό συμβούλιο για μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Συμβουλές σε γκέι και bisexual άνδρες μέσω του αγαπημένου του βιβλίου με τίτλο “Τα 10 έξυπνα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι γκέι άνδρες για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους” πρότεινε ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.

Το συγκεκριμένο βίντεο είχε αναρτηθεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021, χρονιά που ο σύντροφος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα ενεργός στο site της κλινικής, αναρτώντας συχνά βιντεάκια είτε με συμβουλές είτε με οδηγίες προς άνδρες ασθενείς, κάτι το οποίο, ωστόσο, έπαψε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Maze Men’s Health, ο Τάιλερ Μακμπέθ είναι οικογενειακός νοσηλευτής. Απέκτησε το πτυχίο του στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Μισισιπή και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο Bachelor και διδακτορικό στον τομέα της νοσηλευτικής από το Stamford University. «Πριν ενταχθεί στο Maze, ο Τάιλερ απέκτησε πενταετή εμπειρία με εξειδίκευση στη νευροχειρουργική εντατική φροντίδα στο Ochsner Medical Center, στη Νέα Ορλεάνη. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και των μεταπτυχιακών σπουδών του ανέπτυξε πάθος για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των ανδρών» αναφέρεται στο βιογραφικό του.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 24/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!