Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Αϊβάζης: “Έγινε κάτι στο Asia Express που θέλω να το ξεχάσω…”

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού, συνομιλώντας με την Ελένη Τσολάκη. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα πήγαινε για δεύτερο φορά στο Asia Express και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και αρνητική.

Όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης

“Δεν θα έδινα άλλη ευκαιρία. Το Asia είναι ένα υπέροχος πρότζεκτ το οποίο δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Είναι εξίσου το ίδιο πράγμα με τότε που εγώ παρουσίαζα την Παταγονία. Το κρύο δεν μπορεί να αποτυπωθεί στην κάμερα, η ζέστη είναι ένα άλλο κομμάτι.

Αυτό που είδε ο τηλεθεατής στο Asia Express είναι το ένα τριακοστό από ότι θα έπρεπε να δει. Ήταν πολύ λίγο. Μία κάμερα να ακολουθεί ένα ζευγάρι 16 ώρες την ημέρα σε αυτό το trip, 14 ζευγάρια, πόσο τηλεοπτικό χρόνο να έχεις. Δεν είδατε τίποτα, υπήρξαν πράγματα πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ άσχημα, υπήρξαν τραυματισμοί, ίντριγκες για πολλούς λόγους που δεν υπήρχε λόγος”, δήλωσε αρχικά.

“Δεν με ενδιαφέρει πώς με είδε ο κόσμος. Εγώ είμαι αληθινός απέναντι σε αυτό που σκέφτομαι και αισθάνομαι. Δεν θα ήθελα να χαραμίσω 27χρόνια πορείας στον χώρο μου, για δυομιση μήνες πρότζεκτ. Δεν θα μπορούσα να αλλάξω. Αν δω την αδικία θα την πω, ο κόσμος θα δει αυτό που του πλασάρει το κανάλι ή το μοντάζ κι από εκεί και πέρα θα κρίνει. Ούτε γκρινιάρης ήμουν, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, έφτασα πριν το τέλος που σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλό” πρόσθεσε.

“Υπήρχε ένας μικρός πόλεμος. Μου άφησε πικρία. Θα έπρεπε άλλοι να βγουν να το πουν και κυρίως αυτοί που το έκαναν. Είναι κάτι το οποίο πέρασε αλλά δεν ξεχάστηκε. Είναι μία από τις χειρότερες εμπειρίες που έζησε σε αυτό το πράγμα και δεν το ανέχομαι στη ζωή μου. Πέρασε δεν ξεχάστηκε, ας το αφήσουμε εκεί. Ήταν ένας λόγος που ίσως φαινόταν ότι ξενέρωσα σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι.. Είναι κάτι το οποίο δεν βαραίνει εμένα, εγώ το καταδίκασα από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να ξεθάβουμε,  ο καθένας ξέρει τι κάνει”, κατέληξε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!