Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καίτη Γκρέυ: Σήμερα το δικαστήριο για την επιμέλεια της

Σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου, εκδικάζεται η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέυ. Με τους συγγενείς της να έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα ούτως ώστε να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται βάσει νόμου.

Το ρεπορτάζ

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα στο Happy Day το πρωινό της Τρίτης 24/10, το δικαστήριο αναμένεται σήμερα να εκδώσει την οριστική απόφαση σχετικά με το πρόσωπο που θα οριστεί εν τέλει δικαστικός συμπαραστάτης της λαϊκής τραγουδίστριας και θα έχει στο εξής την επιμέλειά της.

Στην υπόθεση αντιδικούν δύο πλευρές. Από τη μία βρίσκεται ο Φίλιππος Ηλιάδης, ο πρωτότοκος γιος της Καίτης Γκρέυ και από την άλλη ο Βασίλης Ηλιάδης, πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη, ο οποίος έχει “φύγει” από τη ζωή και εκπροσωπείται από την τραγουδίστρια, τη μητέρα και τον αδελφό της.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ξεκίνησε τον Μάιο του 2023, όταν ο πρωτότοκος γιος της έστειλε ένα εξώδικο στην Καίτη Γκρέυ, απαιτώντας να οριστεί ο ίδιος ως δικαστικός της συμπαραστάτης και να αποχωρήσει από το σπίτι που διατηρεί επί χρόνια στη Νέα Σμύρνη και όπου, σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία, είναι το σπίτι στο οποίο θέλει να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της.

Στο δικαστήριο που προηγήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, δεκτό έγινε μόνο το πρώτο από τα δύο αιτήματα της πλευράς του Φίλιππου Ηλιάδη, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί το ζήτημα με το σπίτι που θα φιλοξενήσει την Καίτη Γκρέυ από δω και στο εξής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!