Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Κορινθίου: “Έχουμε κερδίσει 53 βραβεία για την ταινία που κάναμε με τον Γιάννη Αϊβάζη, δεν το λέει κανένας”

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με την Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, Ισμήνη, τα 53 βραβεία που έχει κερδίσει με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και το θέατρο.

Μάλιστα, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, της έπεσε το σκουλαρίκι με την Μαρία Κορινθίου να σημειώνει με νόημα στην κάμερα «Κάποιος μας μελετάει». Η Φαίη Σκορδά τότε απάντησε «Δεν πειράζει, γεια σας!».

«Δεν θέλω να κάνω άλλο την παράσταση στην Ελλάδα. Το “Jordan” θα παιχτεί τώρα στο Λονδίνο. Κουράστηκα. Είναι μια πολύ κουραστική και επίπονη παράσταση. Όταν ξεκίνησα αυτό το έργο ήταν και η εποχή Covid, δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου ψυχολογικά που σημαίνει ότι ενώθηκα πολύ με την ηρωίδα του έργου. Την τελευταία φορά που υποδύθηκα τον ρόλο, με ζόρισε πολύ. Έμπαινα στο καμαρίνι και δεν το είχα πάθει ξανά αυτό.

«Κλωτσούσε» η Μαρία με τη Σίρλει. Ήμουν σε μια άλλη συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση, «κλωτσούσε» πολύ. Στο τέλος της παράστασης καθόμουν στο καμαρίνι και μου έφερναν πορτοκαλάδες να μη λιποθυμήσω. Έπεφτε η πίεση μου» εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά τις διακρίσεις της ταινίας της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Η ταινία μας έχει κερδίσει 53 βραβεία. Είναι πολλά! Θα τα πω τώρα! Έχουμε κερδίσει 53 βραβεία για την ταινία που κάναμε μαζί ως εταιρεία παραγωγής. Ο Γιάννης ως σκηνοθέτης και εγώ ως παραγωγός. Σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου στο εξωτερικό, Νέα Υόρκη, Τόκιο… Δεν το λέει και κανένας».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!