Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Περικλής Κονδυλάτος απαντά στον Νίκο Αποστολόπουλο: “Η προσωπική μας ζωή με τον Βασίλη δεν αφορά κανέναν”

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα σχόλια που έκανε σε βάρος του ο Νίκος Αποστολόπουλος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος

“Είναι πολύ άσχημα όλα αυτά που ακούγονται και χαρακτηρίζουν πρώτα απ’ όλα τον άνθρωπο ο οποίος μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο και όχι τους άλλους. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι εγώ και ο Βασίλης, δεν ξέρουμε από πού έχει έρθει όλο αυτό”, ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

“Είπε εμένα άνεργο και ανέφερε πράγματα για την προσωπική μας ζωή που δεν αφορούν κανέναν και τα οποία είναι και ψευδή και για τα οικονομικά μας, τα οποία είναι απόρρητα και πάλι είναι ψευδή, συκοφαντικά”, συνέχισε ο γνωστός σχεδιαστής στον αέρα του Alpha.

“Αυτό έχει να μας καταλογίσει ο κύριος Αποστολόπουλος; Αυτό είναι το θέμα του; Ότι πάθαμε αυτές τις ζημιές, τις οποίες δεν τις πάθαμε κιόλας; Αυτά που είπα εγώ έρχονται μετά από πολλά προσβλητικά σχόλιά του σε βάρος μου”, επισημαίνει ο Περικλής Κονδυλάτος αμέσως μετά.

“Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κόντρα με κανέναν άνθρωπο. Επίσης, δεν τα λύνουμε τα προβλήματά μας τηλεοπτικά, παίρνουμε ένα τηλέφωνο και λέμε: φίλε Νίκο, με πλήγωσες”, ξεκαθαρίζει ο πρώην παίκτης του Survivor.

“Ο Βασίλης (Ζούλιας) μπορεί να μη μιλούσε τα τελευταία χρόνια με τη Ματούλα αλλά ήταν ο μόνος άνθρωπος που πήγε στον Ευαγγελισμό να τη δει. Κανένας άλλος δεν πήγε, κανένας… και του το είπε και η ίδια”, κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Περικλής Κονδυλάτος, υπερασπιζόμενος τον Βασίλη Ζούλια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!