Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ! Δεν φαντάζεστε ποιού γνωστού τραγουδιστή είναι αδερφός! (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως είναι στο DNA τους, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι όλοι οι άντρες στην ίδια οικογένεια είναι ο ένας γοητευτικότερος από τον άλλον.

Βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή η συγγένειά του με τον τραγουδιστή στο ευρύ κοινό, διότι συγκεκριμένα είναι ετεροθαλή αδέρφια.

Ό λόγος για τον Νίκο Ρουβά, που είναι ο γιος του Κωνσταντίνου Ρουβά από τον δεύτερο γάμο του, άρα και αδερφός του αγαπημένου μας Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβα.

Ο Νίκος ασχολείται με το θέατρο, το τραγούδι αλλά και τη γλυπτική, του αρέσει μάλιστα να φτιάχνει ξύλινες κιθάρες και το κάνει με μεγάλη επιτυχία και φυσικά θαυμάζει απεριόριστα το μεγάλο αδελφό του.

Ο μικρός αδερφός του Σάκη, γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια στην Κέρκυρα και ζει ακόμα εκεί στο πατρικό του μαζί με την μητέρα του Χριστίνα.

Αποφοίτησε από το  Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας και διοχετεύει την… καλλιτεχνική του  ενέργειά του στη μουσική το θέατρο αλλά και την ξυλογλυπτική! Ο νεαρός Ρουβάς αγαπάει να δίνει μορφή στο ξύλο και μάλιστα έφτιαξε και σελίδα στο facebook με τα έργα του!

nikosroubas nikosroubas2 nikosroubas5 nikosroubas44

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!