Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου: Στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο “Fame Story” μετά τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους

Από το World’s Excellence Gala 2023 που παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης απουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου και οι φήμες περί κρίσης στις σχέσεις τους φούντωσαν.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Περρής μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» σημείωσε: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στις σχέσεις της με τον κύριο Κοκλώνη. Έχω μια τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ ρεπορτάζ, όπως κάνεις και εσύ. Δεν είναι στην καλύτερη φάση».

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στις φήμες αυτές μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Με ρωτάνε όλοι στο Twitter. Λέω ναι έχουμε τσακωθεί γιατί συγκατοικούμε και τσακωνόμαστε για τα πλακάκια μπάνιου, ο ένας τα θέλει μπεζ, ο άλλος μπορντό. Μωρέ πάτε καλά μωρέ; Πάτε καλά; Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα; Τι με νοιάζει, δεν πάει να το έλεγε και ο τοίχος. Εγώ με τους φίλους μου δεν τσακώνομαι. Επαγγελματικά να διαφωνήσω μπορεί, αλλά με τους κολλητούς μου δεν τσακώνομαι ποτέ».

Το βράδυ της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο “Fame Story” βάζοντας τέλος στις φήμες περί κρίσης.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες κοινές φωτογραφίες με τον Νίκο Κοκλώνη και έγραψε στη λεζάντα: «Θα σ’ αγκαλιάζω συνέχεια κι ας γκρινιάζεις και θα τσακωνόμαστε μονίμως όποτε διαφωνούμε …Το προτιμώ χίλιες φορές από κάθε άλλη έκφραση φιλίας … Δεν σ’ αλλάζω με κανέναν γιατί …έχεις καρδιά μικρού παιδιού».

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!