Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αίας Μανθόπουλος: Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού – Τα λόγια της συντρόφου του

Σήμερα, 20 Οκτωβρίου, η κηδεία του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου. Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17/10 σε ηλικία 61 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι πρόκειται να συγκεντρωθούν στις 11.00 π.μ στο Κοιμητήριο Παιανίας προκειμένου να του πουν το τελευταίο “αντίο” και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά τον θάνατό του το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, η οικογένεια του ηθοποιού πρόκειται να δωρίσει τα όργανά του.

Στην προσωπική του ζωή, ο Αίας Μανθόπουλος είχε αποκτήσει τρία παιδιά, από δυο διαφορετικούς γάμους ενώ τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του βρισκόταν η Ελισάβετ Σταματοπούλου. 

Τα λόγια της συντρόφου του

Η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές εκπομπές μετά τον θάνατό του, εξέφρασε το τεράστιο κενό που άφησε στη ζωή της ο Αίας Μανθόπουλος και τον πόνο της.

“Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έφυγε ο αδελφός μου, ο φίλος μου, ο σύντροφός μου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στη ψυχή μου”, ήταν τα πρώτα της λόγια στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ενώ στο Πρωινό δήλωσε:  “Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!