Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Κούκουρας: “Πλέον μετράω τα λόγια μου γιατί παλιά πλήγωνα ανθρώπους, έλεγα ψέματα”

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4 , βρέθηκε ο Βασίλης Κούκουρας και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, αλλά και για την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης που προβάλλεται συνέχεια σε επανάληψη.

Όσα δήλωσε ο Βασίλης Κούκουρας

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, Βασίλης Κούκουρας, ο πατέρας του δεν συμφωνούσε με το να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής κάτι που έφερε μια δυσκολία στην μεταξύ τους σχέση.

«Ο πατέρας μου δεν το ήθελε καθόλου. Η μητέρα μου που ήταν από την Κέρκυρα με μάθαινε να χορεύω βαλς. Ίσως αυτή μου μετέδωσε την σπίθα. Με τον μπαμπά μου το διαχειριστήκαμε πολύ εγωιστικά και απόμακρα. Δεν είχαμε και την καλύτερη επαφή για αυτό το πράγμα. Δεν έφυγα από το σπίτι, προέκυψαν κάποια προβλήματα υγείας με τη μητέρα μου και μετά αναγκάστηκα να φύγω. Ο πατέρας μου δεν ήταν σύμφωνος ενώ ουσιαστικά αυτό με γαλούχησε, σαν να μου έλεγε “δες τι ωραίο που είναι”. Ήρθε να με δει στο θέατρο! Με πλήγωνε πολύ, δεν ήταν αρνητικός αλλά είχε όλο αυτό το συγκαταβατικό. Μου έλεγε να κάνω και κάτι άλλο παράλληλα. Ήθελα να μπω στη φιλοσοφική αλλά όχι. Έκανα ωδείο, μου άρεσε πολύ.

Με πρόλαβε στην τηλεόραση. Έπαιρνε την επιβεβαίωση που δεν μου τη μετέδιδε και ήθελε να ασχοληθώ με κλασσικό ρεπερτόριο.

Δεν ήμουν υποστηρικτής της ομορφιάς μου, δεν ξέρω αν είναι θέμα ανασφάλειας για να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο όμορφος. Είχα πρόθεση να κάνω και άλλα πράγματα. Να κάνω σκοτεινούς τύπους. Και η ομορφιά φθίνει, δεν μπορείς να είσαι πάντα όμορφος. Πρέπει να πας και σε άλλα στάδια. Πρέπει να ρισκάρεις. Στο θέατρο έχω ρισκάρει.

 

Για τον πατέρα του

Δεν τα βρήκαμε με τον πατέρα μου μέχρι που έφυγε. Με τα χρόνια, με την σκέψη και την ανάλυση κατάλαβα ότι έχω μιλήσει με τον πατέρα μου απλά δεν με έχει ακούσει και δεν τον έχω ακούσει. Είναι πολύ κακό να μην το πεις με τη φωνή και να το ακούσεις και να σου έρθει. Η δική μου έχει υποστεί αυτή την “απόρριψη” των πατεράδων. Αλλά όλη η γειτονιά μου έλεγε ότι με έχει αγαπήσει όσο τίποτα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αλλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι έχουμε μιλήσει και κάνω αυτό που θα ήθελε και εκείνος. Έχω ανατρέξει σε κουβέντες, σε ματιές ή στο ότι μπορεί να έσκυβε και να μου έλεγε “είσαι καλά;”», είπε αρχικά ο Βασίλης Κούκουρας.

Και συνέχισε ο Βασίλης Κούκουρας: «Τα μετράω πολύ τα λόγια γιατί δεν πρόσεχα. Πλήγωνα! Άφηνα ανθρώπους για ψύλλου πήδημα, ήμουν ανήσυχος, έλεγα ψέματα. Για επιβεβαίωση, να φροντίσω αυτόν τον παγανισμό. Πλήγωνα κόσμο αλλά έχει σταματήσει. Έχασα γονείς, έχασα φίλους, έχασα ζώο.

Έχω ζητήσει και ζητάω συγγνώμη. Δεν θέλω, όμως, αυτό να γίνεται για ψύλλου πήδημα. Ούτε να μου βγει με το ζόρι.

Πάντα είχα μια έφεση στο φιλοσοφείν και με τα βιβλία, τις συζητήσεις, την εκπαίδευση, την μελέτη και μου άρεσε η φιλοσοφία. Προσπαθώ να είμαι σε μια ισορροπία. Ούτε με το τσιγκέλι αλλά ούτε να τα λέω ακατάσχετα και χωρίς λόγο. Αυτό το κάναμε, πάει πέρασε. Τώρα το τσιγκέλι δεν είναι και καλό».



Φυσικά έγινε αναφορά στο πόσο viral χάρη στον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο Κωνσταντίνου και Ελένης το οποίο προβάλλεται διαρκώς σε επανάληψη.

Εκείνος πώς αισθάνεται;

«Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή είναι κι αυτό. Τα καλά είναι η επικαιρότητα, με βλέπει ο κόσμος, χαίρεται, το εισπράττω αυτό. Το καλύτερο κομπλιμέντο που έχω πάρει είναι ότι αν γινόταν τώρα ξανά το Κωνσταντίνου και Ελένης “είσαι ο μόνος που συνάδεις με τον χρόνο που το είχαμε δει”.

Τα λιγότερο καλά είναι ότι σε περιθωριοποιεί, σε αποκλείει από κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις γιατί έχουν μείνει σε μια συνήθεια “α αυτός που έπαιζε εκεί”. Είναι εμπόδιο για καινούργια πράγματα που μπορώ να κάνω και τα κάνω στο θέατρο ευτυχώς. Εσύ το είπες!» ανέφερε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το ότι οι σκηνοθέτες και παραγωγοί όντως σκέφτονται έτσι.

«Μπορεί να είναι μία φθορά» συμπλήρωσε. «Έκανα τηλεοπτικές δουλειές όπως οι Συμπέθεροι. Μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης ήρθαν δεκάδες προτάσεις, έκανα τελείως διαφορετικά πράγματα, έκανα Φώσκολο το Καλημέρα ζωή. Έκανα και κωμωδίες. Από την επιτυχία θέλω να ξεβολεύομαι, με κάνει καλύτερο. Πρέπει να ρισκάρεις, μπορεί να αποτύχεις. Πάνω σε αυτή τη γραμμή αρνήθηκα κάποια πράγματα που ήταν όμοια με αυτό που είχα κάνει» ανέφερε, ο Βασίλης Κούκουρας.

Ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουραςεξήγησε ότι εξαιτίας του Κωνσταντίνου και Ελένης οι άνθρωποι πίστευαν ότι λέει ψέματα όπως ο ρόλος του Μάνθου Φουστάνου.

«Πολύ σοβαρά, δεν με εμπιστεύονταν οι γυναίκες. Θα έπρεπε να αποδείξω και τρίτη και τέταρτη φορά, το βίωσα σε μεγάλο βαθμό. Έχω κάνει τέρατα, κλάματα, διαδρομές απίστευτες για να αφήσω κάτι στην πόρτα, παρακαλετά» ομολόγησε, ο Βασίλης Κούκουρας.

Ειδικά για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου είπε πως ο Χάρης Ρώμας του τον είχε προτείνει αλλά αρχικά δεν τα είχε βρει με τον ΑΝΤ1.

«Στο διάστημα αυτό πήγαν στον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Γίνανε δεκτοί οι όροι μου και γύρισα. Νομίζω ο Χάρης έχει συμβάλλει σε αυτό. Δεν ήμουν υπερβολικός αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτό το πράγμα», δήλωσε κλέινοντας οΒασίλης Κούκουρας.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!