Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το δώρο του Μπέου στον Βασίλη Καρρά – Το φυλαχτό από το γέροντα Εφραίμ και το λαδάκι από τη Ζώνη της Παναγίας

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στο Άγιο Όρος και στο δρόμο της επιστροφής για τον Βόλο σταμάτησε στη Θεσσαλονίκη για να δει τον αγαπημένο του φίλο και κουμπάρο Βασίλη Καρρά. Μετά τη νοσηλεία στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο, ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Μετά το ταξίδι του στο Άγιο Όρος και στη Μονή Βατοπεδίου, ο δήμαρχος Βόλου, γνωρίζοντας τη σοβαρή περιπέτεια που περνάει ο Βασίλης Καρράς με την υγεία του, του χάρισε ένα φυλαχτό ευλογημένο και διαβασμένο με ευχή από το γέροντα Εφραίμ και ένα μπουκαλάκι με λαδάκι από την Αγία Ζώνη της Παναγίας.

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν κλείσει τα εβδομήντα, ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να δίνει μια μάχη που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά ένα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του.

“Εμφύλιος” στην οικογένεια του δημάρχου Βόλου 

Ξέσπασε η Χριστίνα Μπέου κατά της αδελφής της Eve Beos, μετά τη συνέντευξη-καταπέλτη κατά του πατέρα τους Αχιλλέα Μπέου. Με ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η αδελφή της τα είπε όλα αυτά (χαρακτήρισε τον πατέρα της ομοφοβικό) επειδή… κόπηκε η οικονομική βοήθεια, προσθέτοντας ότι λυπάται για όλους όσοι έπεσαν θύματά της!

Αναλυτικά, η Χριστίνα Μπέου έγραψε: “Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “keeping up with the Kardashians” κι έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Ουδέποτε αναζήτησα κάποιο δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη και ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ.

Ό,τι είπα, το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα και όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με το σύζυγό μου και δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε και έχει η Eve, που, όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορούν μόνο την οικογένεια, βγήκε και είπε όλα αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η “μάνα” μας μας παράτησε και μας μεγάλωσε ο πατέρας μου και σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει και έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας.

Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα, αλλά δεν ψάχνω και δεν έχω ανάγκη για πέντε λεπτά δημοσιότητας. Έτσι, λοιπόν, επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια και μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου και κατ’ επέκταση στην πραγματική μας οικογένεια.

Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός, σε αντίθεση με την Eve, που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά και τα τραύματα, που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή, αλλά και οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας. Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κι έπεσαν θύματα στο θέατρό της και τα ψέματά της. Αλλά επειδή, όπως είπα και στην αρχή, δεν είμαστε ριάλιτι σόου, βάζω μια τελεία εδώ και δεν συνεχίζω… Άλλωστε, οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια και αυτό μου φτάνει”.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 19/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!