Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παναγιώτης Λιαδέλης: Αφέθηκε ελεύθερος μαζί με τον 19χρονο γιο του

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης λίγο μετά τις 12:00, της Πέμπτης 19/10, αφέθηκε ελεύθερος μαζί με τον 19χρονο γιο του. 

Όλο το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χαλά από τον ιστότοπο newspaper.gr, ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα και στον γιο του 19χρονο γιο του είναι να εμφανίζονται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον Παναγιώτη Λιαδέλη και τον γιο του, Ιωάννη Καραγκιόζο, οι πελάτες του αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. “Μετά από έναν διαπληκτισμό των δύο δραστών, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια μέθης εντός του κέντρου διασκέδασης στο οποίο απασχολείται ο κ. Λιαδέλης, συνελήφθησαν όλοι.

Δεν γνώριζε (σ.σ. ο Λιαδέλης) κανέναν από αυτούς. Περάσανε μπροστά από το μαγαζί στο οποίο απασχολείται και αυτός και ο γιος του και άλλοι συνάδελφοί του και οι θαμώνες, πυροβολώντας. Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του, αρνείται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και συνεργάζεται ούτως ώστε να μπορέσει να αποδοθεί η αλήθεια και δικαιοσύνη” ανέφερε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και συμπλήρωσε:

“Διερευνάται, σε ό, τι αφορά τους έξι τους οποίους εγώ εκπροσωπώ, το ενδεχόμενο τελέσεως της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ένας πυροβολισμός έγινε προς τον αέρα και όλοι οι υπόλοιποι ήταν ευθείες βολές. Το γεγονός ότι ήταν κρότου λάμψης το περίστροφο δε σημαίνει ότι εκείνη την ώρα, όταν βλέπεις έναν να σε πυροβολεί, έχεις την αντίληψη ότι το περίστροφο είναι αληθινό ή ψεύτικο”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!