Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρήστος Λούλης: “Έχω υπάρξει και άδικος και όλα τα κακά της μοίρας μου”

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει κατά καιρούς.

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης  πρωταγωνιστεί στη σειρά, Ο Όρκος ΙΙ, που κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν την Τετάρτη (18/10) στις 21:45 στην ΕΡΤ1.

Όσα δήλωσε ο Χρήστος Λούλης

«Έχω υπάρξει άδικος και πολύ, το ξέρω. Δεν είναι ότι αφήνω δηλαδή μια πιθανότητα. Έχω υπάρξει και άδικος και όλα τα κακά της μοίρας μου. Έχω υπάρξει τα πάντα. Όπως έχω υπάρξει και όλα τα καλά. Θέλω να πω όμως ότι η φυσική μας προδιάθεση δεν είναι να είμαστε μόνο καλοί ούτε και μόνο κακοί.

Τα πάντα συνέβαιναν γύρω μου, συνέβαιναν και μέσα μου πάρα πολλά πράγματα και έτσι γινόμουν τα πάντα. Αυτό λέμε και στη νέα θεατρική παράσταση, γίνεται κάποιος και δεν πεθαίνει κανείς γιατί στην πρώτη σκηνή πιάνουμε τον Χάρο και τον διασωληνώνουμε. Τον βάζουμε σε καταστολή και αρχίζουμε να βλέπουμε τι γίνεται όταν δεν πεθαίνει κανείς. Δεν γίνεται όμως και κανείς καλά ακριβώς. Απλά δεν πεθαίνουν.

Είναι δηλαδή σε μια περίεργη περιοχή μεταξύ ζωής και θανάτου όπου τίποτα δεν έχει σημασία. Σε αυτή τη ζωή ή θα ζεις και δεν θα σκέφτεσαι τον θάνατο ή θα πεθαίνεις. Ή θα πεθαίνεις ή θα ζεις, γιατί το ανάμεσα είναι λίγο κουλό. Οπότε υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανάγκη των ανθρώπων να δουν τι είναι αυτό που δεν αποχωρίζομαι, δηλαδή η ζωή και τι είναι αυτό που δεν τολμάω να μπω μέσα, δηλαδή ο θάνατος», είπε ο Χρήστος Λούλης.




«Με έκανε να δω και από την άλλη πλευρά. Όταν αρχίζει ο ένας να βαράει, βαράνε όλοι. Στην ουσία αυτό που σε επηρεάζει πιο πολύ είναι το πλήθος, το κύμα, όχι αυτά που λένε.

Είναι σαν να είσαι στην πλατεία Συντάγματος και να έρχονται 5000 άτομα να σε φτύνουν. Παθαίνεις σοκ!

Όταν είχα Twitter μπορεί να μου έγραφε κάποιος αρνητικό σχόλιο, έμπαινα στο προφίλ του και έλεγα ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ βλέποντας τη φάτσα του», συνέχισε ο Χρήστος Λούλης.

«Τα σήριαλ τα βλέπω με την Έμιλυ. Τη μετράω τη γνώμη της! Καταλήγουμε να γελάμε πολύ γιατί βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άνθρωποι. Ότι ας πούμε κάναμε αυτό γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε το άλλο. Ή να σχολιάσουμε πώς παίζει ο ένας και ο άλλος.

Μετά από 22 χρόνια δεν μπορείς να μαλώσεις επειδή θα της πω “δεν ήσουν καλή σε αυτή την σκηνή, ήσουν σφιγμένη”. Όλα τα περιμένουμε από παντού! Και η δουλειά που κάνουμε δεν είναι ότι είμαστε ο Μωυσής και έχουμε γράψει τις 10 εντολές στον βράχο.

Κάθε φορά πρέπει να καταλαβαίνεις τι ζητάει ο άλλος. Είναι φορές που ο άλλος σου ζητάει την ειλικρινή άποψη και άλλοτε όχι. Πρέπει να αντιληφθείς τι ζητάει!

Το έχω αυτό το ελάττωμα. Παρατηρώ το καινούργιο, το ωραίο αλλά κάτι μέσα μου με σπρώχνει να μην το πω. Νιώθω ότι πρέπει να μου το εξηγήσει. Για ποιον λόγο ενώ καταλαβαίνω το ωραίο το μαλλί, το παπούτσι, δεν μου πάει να το πω.

Τόσα χρόνια ήθελα να μου λένε ωραία λόγια και μετά ήθελα να μην μου λένε γιατί θεωρούσα ότι μου λένε ψέματα. Πλέον δεν θέλω να μου λένε τίποτα. Εκτός αν τους ρωτήσω, να κάνω μια κουβέντα», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λούλης.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!