Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΛΕΠΑ, Διονυσίου, Ζωιδάκης κι άλλοι διασκέδασαν στο Posidonio (ΦΩΤΟ)

Με τους ρυθμούς του Γιάννη Πλούταρχου και του Χρήστου Μενιδιάτη καθώς και της Ειρήνης Παπαδοπούλου διασκέδασαν όσοι βρέθηκαν κι αυτό το τριήμερο στο κατάμεστο Posidonio.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τις καθηλωτικές ερμηνείες του σε τραγούδια του, που έχουμε λατρέψει γίνεται ένα με τον κόσμο.

Οι  νέες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου  «Μια καλησπέρα», «θέμα χρόνου», «προσχηματικά»  δίνουν τέτοιο παλμό, που σείεται το Posidonio.

Ανεβασμένη κρατά τη διάθεση ο Χρήστος Μενιδιάτης ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του ενώ το νέο του τραγούδι « τα κλειδιά» έχει ήδη αγαπηθεί.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εντυπωσιάζει ενώ ξεχωρίζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

665654 56546'

Στο Posidonio διασκέδασε το βράδυ της Κυριακής, ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος ερμήνευσε επιτυχίες του όταν ο Γιάννης Πλούταρχος του παραχώρησε το μικρόφωνο. Την ίδια βραδιά διασκέδασε στο Posidonio ο Άγγελος Διονυσίου, που τραγούδησε παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο κι ερμήνευσε διαχρονικά τραγούδια.

Ο Άγγελος Διονυσίου μάλιστα επισκέφθηκε τον Γιάννη Πλούταρχο στο καμαρίνι του όπου του έδωσε τα συγχαρητήρια του.

Το βράδυ της Κυριακής, στο Posidonio, βρέθηκε κι ο αρχηγός και κιθαρίστας της μπάντας 1550 αλλά και μαέστρος του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, Ρουσσέτος Δημητρόγλου. Ο Ρουσσέτος μάλιστα είχε μια φιλική κουβέντα με τον Γιάννη Πλούταρχο στο καμαρίνι του.

ploy 3 ploy 2 555 7777 ploy 1 4534545ΓΙΑ

Κι ο Νίκος Ζωϊδάκης διασκέδασε τη νύχτα της Κυριακής στο Posidonio όπου τραγούδησε μετά από παρακίνηση του Γιάννη Πλούταρχου.

Την ίδια βραδιά στο Posidonio, πρώτο τραπέζι πίστα βρέθηκε ο ερμηνευτής της διασκευής του τραγουδιού «βγάλε το μαντήλι», Θανάσης Βασιλάκος που το τραγούδησε όταν ο Χρήστος Μενιδιάτης του παρέδωσε το μικρόφωνο.

Στο Posidonio διασκέδασε κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είπε και μερικά τραγούδια όταν του  παραχώρησε το μικρόφωνο, ο Χρήστος Μενιδιάτης.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!