Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για την ένταση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για την ένταση που είχε το πρωί της Τετάρτης 18/10, στον αέρα του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

“Δεν μπορώ να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες. Όταν με ρωτάει κάποιος ένα περίεργο πράγμα, οφείλω να λέω ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι ιατροδικαστής για να λέω πώς έχει φύγει ένας άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air. Έχω μιλήσει σε όλες τις εκπομπές με μεγάλη αγάπη, δεν έχω πρόβλημα με την Σταματίνα, εγώ δεν παρεξηγούμαι ποτέ”.

Διαβάστε επίσης – Χαμός στον αέρα του Happy Day με τον Σπύρο Μπιμπίλα: Τον έκλεισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

“Πρέπει να βάλουν λίγο νερό στα κρασί τους. Δεν μπορούν να μη φέρονται σωστά στους καλεσμένους τους, είτε να τους βάζουν να περιμένουν απερίγραπτες ώρες για να βγουν στο πλατό, είτε στο τηλέφωνο, είτε στα Skype, τα οποία έχω κόψει γιατί περίμενα 40 λεπτά και τα έκοψα. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ”, συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

“Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με την Σταματίνα, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Απλά θέλω να καταλαβαίνουν τι είναι η κάθε στιγμή που μιλάει ο ερωτώμενος”, κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!