Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σοφίνα Λαζαράκη ποζάρει γυμνή στον φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη (εικόνες)

Φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1Ο πρώτος από εμάς”, όμως εκτός από την υποκριτική, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αγαπά πολύ και τη φωτογραφία. Άλλωστε, έχει δώσει δείγματα της δουλειάς του εδώ και χρόνια, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές.

Πρόσφατα δημοσίευσε εικόνες της χορεύτριας και ηθοποιού Σοφίνας Λαζαράκη, κόρης της Μαίρης Μηλιαρέση, την οποία γνωρίσαμε τηλεοπτικά στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παρθένα Ζωή”, όπου ήταν τηλεοπτικό ταίρι του Αποστόλη Τότσικα. 

Η γυμνή πόζα

Η 26χρονη χορεύτρια σαν κύκνος, ημίγυμνη και ιδιαίτερα γοητευτική, ποζάρει στο φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και μαγνητίζει τα βλέμματα. Η φωτογράφιση έγινε για επαγγελματικό λόγο, για γνωστή σελίδα, και είναι εντυπωσιακή. Ο ηθοποιός, γενικότερα, είναι εξοικειωμένος με το γυμνό, καθώς ως φωτογράφος έχει απαθανατίσει πολλά πρόσωπα χωρίς ρούχα ή και εσώρουχα. Όπως έχει δηλώσει ό ίδιος, τη φωτογραφία την αγαπά γιατί του αρέσει να παρατηρεί τους ανθρώπους και τις λεπτομέρειές τους… “Φωτογραφίζω ανθρώπους ακριβώς για να καταγράψω ένα πολύ συγκεκριμένο βλέμμα τους, μια πολύ συγκεκριμένη, δεδομένη στιγμή, που δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά η ίδια. Γι’ αυτό δεν φωτογραφίζω τοπία, αυτά θα είναι στάσιμα, όταν εμείς φύγουμε” έχει πει στο “Βήμα”.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 18/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!