Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αννίτα Πάνια εξομολογείται: “Όταν πονάει το μυαλό μας, παίρνουμε αντικαταθλιπτικό”

Η Αννίτα Πάνια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και αναφέρθηκε στην καριέρα της, στην νέα της εκπομπή στο Open και για το αν έχει χρειαστεί ποτέ βοήθεια ειδικού.

Όσα είπε η Αννίτα Πάνια

“Μου αρέσει το “με τρέλα”. Μου αρέσει να υπάρχει τρέλα γενικότερα», είπε και αν το «με τρέλα” δένει με τον Νίκο Καρβέλα, απάντησε:

“Βεβαίως, και με τον Καρβέλα δένει και με την κορδέλα δέχνει και με το πηγαινέλα δένει. Αλλά, αν μιλάμε για τον Καρβέλα, δεν είναι η τρέλα που θα τον χαρακτήρισε. Ο Καρβέλας είναι από τα πιο σοβαρά, δίκαια και πραγματικά ποιοτικά πλάσματα που νομίζω ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη”.

Ο Νίκος Καρβέλας, σε έβλεπε στην τηλεόραση και γύρισε και είπε κάποια στιγμή για εσένα: “Μια μέρα αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ”

“Όπερ και εγένετο. Ξέρεις, καταλαβαίνουμε ποιοι άνθρωποι μας κάνουν και ποιοι όχι. Χωρίς να τους γνωρίσουμε, ξέρουμε ποιοι άνθρωποι μας ταιριάζουν, ότι είμαστε της ίδιας φυλής. Παίρνει ειδικές στροφές ο Καρβέλας”.

Η διασημότητα δεν σε έχει αλλάξει;

“Είναι πιο πολλά τα χρόνια της ζωής μου που με θυμάμαι ως “Αννίτα Πάνια διάσημη” παρά ως “Αννίτα Πάνια μη διάσημη”, δεδομένουν ότι ξεκίνησα κάποιο στα 20λίγο. Άρα, ότι ήταν να γίνει έγινε. Τώρα υπάρχει ανοησία”.

Πάντως φαίνεσαι σαν να είσαι πιο δυνατή

“Δυνατός δεν θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει αδυναμίες απαραίτητα. Άλλωστε, όσο πιο πολλές αδυναμίες έχεις να ταΐσεις και να παλέψεις, τόσο πιο δυνατός γίνεσαι. Και ρωγμές έχω και ουλές μπορεί να έχω. Δεν σιαθάνομαι ούτε δυνατή ούτε αδύναμη. Αισθάνομαι μια χαρά και όταν κάποιες φορές πέρασα περίεργες φάσεις στη ζωή μου ζήτησα τη βοήθεια Ψι. Όταν πονάει το κεφάλι μας παίρνουμε αναλγητικό, όταν κάνουμε πυρετό αντιπυρετικό. Όταν πονάει το μυαλό μας παίρνουμε αντικαταθλιπτικό. Εκτός αν μπορείς να το πας ξεροσφύρι. Μαγκιά κι αυτή”.

Τι είναι αυτό που κίνησε τη ζωή σου; Πιστεύεις στην τύχη; Στο πεπρωμένο;

Δεν μπορώ να πιστεύω και να ξέρω τίποτα. Νομίζω ότι δεν ξέρω τίποτα γι αυτή τη ζωή. Ούτε γιατί γεννήθηκα ξέρω, ούτε γιατί θα πεθάνω ξέρω.

Όσον αφορά στη νέα της εκπομπή στο Open, τόνισε: “Δευτέρα με Παρασκευή 4-6 το απόγευμα, ζωντανά. Ο τίτλος θα είναι “Στην Αννίτα”, μια εκπομπή επικοινωνίας”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!