Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σαμπρίνα μιλάει για τον καβγά που ενεπλάκη ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος τους: “Το έμαθα από δημοσιογράφο”

Η Σαμπρίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, για τον καβγά που είχε ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του. Σε μπαρ που τους ανήκει ιδιοκτησιακά στον Βόλο.

Όσα είπε η Σαμπρίνα

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έμαθε την είδηση από τους δημοσιογράφους, καθώς ο γιος της δεν της το είπε αμέσως επειδή δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει.

Αρχικά, η Σαμπρίνα είπε: «Αυτό που εμένα με έχει εξοργίσει είναι ότι κατηγορούνται για κάτι, ενώ αυτό που έγινε είναι ότι δύο άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι έξω από το μαγαζί, αφού είχαν διαπληκτιστεί πρώτα κι επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και πυροβολούσαν αδιάκριτα. Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο πρώην σύζυγός μου με τον γιο μου τους ακολούθησαν για να μην τους χάσουν. Θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι».

Διαβάστε επίσης – Παναγιώτης Λιαδέλης: Νύχτα τρόμου για το παλαίμαχο μπασκετμπολίστα και τον 19χρονο γιο του με την Σαμπρίνα

“Ο πρώην άνδρας μου ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνοι πήγαιναν να φύγουν και τους ακολούθησαν. Μάλλον οι άλλοι πρέπει να τρόμαξαν και να πήγαν στην αστυνομία και βγαίνοντας ο ένας, έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Δεν ήξεραν αν το όπλο είναι άσφαιρο, ξέρουν ότι πυροβολούσε και μάλιστα ο άνθρωπος έχει βγει από το νοσοκομείο. Τραυματίστηκε την ώρα που τον έριξαν κάτω.

Το παιδί μου είναι καλά, δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και δεν μου το είπε άμεσα. Το έμαθα από δημοσιογράφους και έπαθα σοκ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε μιλήσει, είναι στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο αυτό το γεγονός” πρόσθεσε η Σαμπρίνα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!