Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H επική αποκάλυψη του Δημήτρη Μπάση: “Με έχουν μπερδέψει πολλές φορές με τον Νίκο Βέρτη, μου ζητούσαν αυτόγραφα”

Ο Δημήτρης Μπάσης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Θανάση Πάτρα.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα χρόνια του στην Αθήνα, τη σύζυγό του, αλλά και για το πώς ξεκίνησε το τραγούδι.

Όσα είπε ο Δημήτρης Μπάσης

“Το 1993 που ήρθα στην Αθήνα, έμεινα στην Κυψέλη. Για πολλούς μήνες νόμιζα ότι η Αθήνα ήταν η Κυψέλη, τα Πατήσια, η Ομόνοια και το Γκάζι. Όταν πήγα στο Παλαιό Φάληρο και είδα θάλασσα είπα “τι ωραία που είναι η Αθήνα”. Νιώθω πως είμαι μεταλλαγμένος Αθηναίος, έχω ριζώσει στην Αθήνα, αλλά η καρδιά μου είναι στο Κιλκίς. Η γυναίκα μου ήξερε μόνο ένα τραγούδι μου, τους Ψίθυρους Καρδιάς και αυτό μου άρεσε. Με έχουν μπερδέψει πολλές φορές με τον Νίκο Βέρτη, μου ζητούσαν αυτόγραφα”, είπε αρχικά ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο Δημήτρης Μπάσης ανέφερε στη συνέχεια: “Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στην Ελλάδα όταν ήρθαμε μόνιμα από την Γερμανία. Οι γονείς μου ήταν αγρότες, έχω δίπλωμα τρακτέρ από 16 χρονών. Αγαπώ τη γη γιατί αυτή μας ζούσε. Τραγουδούσα και έψελνα πάνω στο τρακτέρ από 8 χρονών”.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Μπάσης είπε: “Ξεκίνησα ως ψάλτης. Μελέτησα πολύ τους τραγουδιστές της εποχής μου και ειδικά τον Γιώργο Νταλάρα. Τον φωνάζω δάσκαλο. Ήταν τεράστιο κεφάλαιο ο Δημήτρης Μητροπάνος για την ζωή μου, ήταν πολύ γενναιόδωρος. Αν δεν ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος στο ξεκίνημά μου δεν θα ήμουν τραγουδιστής”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!