Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κόρη Αχιλλέα Μπέου: “Ο πατέρας μου με τρομάζει. Είναι ομοφοβικός, αυτή είναι η αλήθεια”

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Αφροδίτη, που ζει στη Βοστώνη, μίλησε στο ΤikTok με την Τζεφ Μοντάνα και καταφέρθηκε κατά του πατέρα της για τις απόψεις του.

Όσα είπε η Αφροδίτη Μπέου

“Είμαι η δεύτερη κόρη του. Όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν χρειάζεται να είναι και η οικογένειά του. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν, είναι πολύ προσωπικά.

Πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου και αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, αυτός είναι, σας το δείχνει άλλωστε.

Υπήρχαν φορές που πίστευα κάποια πράγματα γιατί ως παιδί έπρεπε να δημιουργήσω μια ιστορία για να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που βίωνα αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια και τα καλά ποτέ δεν θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί.

Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου, αλλά δεν θέλω να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τη τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι, με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι και είναι ομοφοβικός, αυτή είναι αλήθεια.

Όταν έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, ήταν σαν να μην υπήρχα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, λυπάμαι την οικογένειά του που είναι τώρα δίπλα του.

Δεν μιλάμε, τον αγαπάω, να είναι καλά”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!