Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βάσω Λασκαράκη: “Θα δούμε αν θα ερθει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένος”

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και προφανώς ρωτήθηκε για την καινούργια και πρώτη της εκπομπή στην τηλεόραση.

Όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη

“Τώρα που βγήκε το δελτίο Τύπου μπορούμε να τα πούμε» είπε χαρακτηριστικά.«Έχω πολλή και καλή αγωνία, έχω αυτό το σφίξιμο για το κάτι καινούργιο, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό.

Είπα ναι τώρα γιατί για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει συν το γεγονός ότι επέλεξα φέτος να κάνω θέατρο.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να εμφανιστεί, η σεζόν είναι μακριά. Μπορεί να συμβούν τα πάντα”, είπε με νόημα για το αν θα δούμε τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, στην εκπομπή.

“Με αγχώνει να τα πάω εγώ καλά, να νιώσω άνετα, να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Δεν είναι παρουσιάστρια. Θα προσπαθήσω να το κάνω με τον δικό μου χαρακτήρα.

Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές. Δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης γιατί δεν μου έχουν δημιουργήσει ένα τέτοιο άγχος. Ίσως να είναι και κάτι που αρνούμαι να μπω στη διαδικασία”, συμπλήρωσε.

Την ίδια δεν την ενοχλεί να παίξει κάποιος στο θέατρο που δεν έχει τελειώσει υποκριτική, καθώς είθισται να έπαιζαν παλιά παρουσιαστές σε τηλεοπτικά σίριαλ.

Όπως είπε η Βάσω Λασκαράκη, ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, πίστευε ότι μπορούσε να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής, ενώ η ίδια αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει κάτι για την πρόταση που δέχτηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το πρότζεκτ.

“Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης”, είπε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!