Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο Happy Day: “Τα λεφτά τα τρώμε σαν τα ψάρια φρέσκα”

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ότι του αρέσει να μένει μόνος του, το πιο ακραίο περιστατικό που έζησε όταν του ζήτησαν αυτόγραφο, τα χρήματα που έχει αποκτήσει από τη δουλειά του και αν σκέφτεται να κάνει διαθήκη.

Όσα είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος

“Δεν συγκατοικούμε. Μου αρέσει η μοναξιά. Αν δεν μπορείς να μείνεις με τον εαυτό σου, πώς θα μείνεις με τους άλλους; Κάθομαι στον καναπέ και σκέφτομαι τη φύση” είπε αρχικά.

“Τώρα έχει παραγίνει το πράγμα. Σου ζητάει η άλλη αυτόγραφο μέσα στη θάλασσα. Να είναι μέσα στη θάλασσα με το χαρτί. Δηλαδή πώς θα σου υπογράψω; Έχω νερό στα χέρια. Την είδα ότι στενοχωρήθηκε, σκούπισα τα χέρια και της λέω έλα να στο δώσω. Ντρέπομαι μην παρεξηγηθεί” πρόσθεσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

“Έχει γίνει σε τρένα (σ.σ. να προσπαθεί να με δελεάσει) που είχε την προίκα της καβάτζα. Δεν με επηρεάζουν αυτά. Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου. Ερωτεύομαι τα πάθη και τις αδυναμίες του ανθρώπου” συνέχισε.

“Τα λεφτά τα τρώμε σαν τα ψάρια φρέσκα”. Θα έκανε διαθήκη και παιδί; “Τι να κάνω; Τι λες παιδάκι μου είσαι καλά; Αν δεν κάνω εγώ παιδιά, θα πάνε στον μπέμπη (σ.σ. τον εγγονό του αδερφού μου). Αν είναι να γίνει, θα γίνει και δεν γίνει δεν ήταν για να γίνει”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!