Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναταλία Δραγούμη: “Με φοβίζει μήπως δεν προλάβω να κάνω πράγματα που θέλω”

Στην εκπομπή Ελένη παραχώρησε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη και αναφέρθηκε στη νέα μετάβαση της ζωής της με την ενηλικίωση των παιδιών της.

Όπως εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη είναι κάτι που τους λείπει αφού μιλούσαν πολλές ώρες και περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί, κάτι που πλέον αλλάζει.

Μεταξύ άλλων, η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε και στη σχέση με τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί 22 χρόνια.

«Είμαι εξαρτημένη από τη δουλειά μου και είναι λίγο φοβιστικό. Ειδικά τώρα που ενηλικιώθηκαν τα παιδιά μου. Ο χρόνος μου τώρα αδειάζει και από μικρή ήμουν πολύ δραστήρια. Με τρομάζει η αδράνεια, είναι εχθρός μου. Με τρομάζει ο χρόνος με την έννοια ότι πρέπει να εγκαταλείψω το παιδί μέσα μου.

 

Αν δεν πρέπει θα έχει συνέπειες! Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και φύγουν είναι άλλη φάση της ζωής. Μου λείπει ότι δεν είμαι ο σοφέρ τους, που δεν μιλάμε πιο προσωπικά στο αυτοκίνητο ή που περιμένω το τρίωρο έξω από το φροντιστήριο του γιου μου. Με φοβίζει ότι η σωματικότητά μου είναι διαφορετική. Ότι η ενέργειά μου θα πέσει!

 

Η μητέρα μου μού έκανε πλύση εγκεφάλου να κάνω παιδιά. Εμένα μου το έβαλε και εκείνη ήθελε πιο πολλά από τέσσερα. Έλεγα ότι αν δεν βρω αυτόν που θέλω να κάνω παιδί, θα κάνω μόνη μου. Είμαστε 22 χρόνια με τον σύζυγό μου. Δεν έχω κάποιο μυστικό. Αλλά είμαστε μαζί γιατί θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα να είμαστε μαζί. Ερωτευτήκαμε και αυτό δεν ξεχνιέται βαθιά. Φεύγει και έρχεται και έρχεται με διάφορες μορφές. Η αγάπη εξυπακούεται ότι υπάρχει», είπε η Ναταλία Δραγούμη.



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!