Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάρθα Λαμπίρη για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη: “Είναι υπέροχος, εγώ εκνευρίζομαι πιο πολύ”

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη μίλησε η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η οποία βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης, «Τέλειοι Ξένοι».

Η γνωστή ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ  αποκάλυψε πως διανύει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της δίπλα στον σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Οι δηλώσεις της Μάρθας Λαμπίρη -Φεντόρουφ

«Ήμασταν ήδη πολύ δεμένοι μεταξύ μας, όπως και είμαστε ακόμη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς και ο περίγυρός μας ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε», δήλωσε η ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.




Και έπειτα πρόσθεσε η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ : «Ε, λάμπω, να μην λάμπω; Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Εγώ με εκνευρίζομαι πιο πολύ δηλαδή».

 

Ο Πέτρος Λαγούτης είχε μιλήσει στο «ΜEGA Kαλημέρα» την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, όπου αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ να γνωστοποιήσουν ότι είναι ζευγάρι «πριν έρθουν τα χειρότερα».

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Αποφασίσαμε να μην κρύβουμε άλλο τη σχέση μας με τη Μάρθα, γιατί μετά έρχονται και τα “χειρότερα”, σε κυνηγούν οι παπαράτσι. Εγώ ως πιο έμπειρος σκέφτηκα ότι όσο πιο γρήγορα αποκαλύψουμε τη σχέση μας με την Μάρθα, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε».




 

ΦΩΤΟ NDP

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!