Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρης Ρώμας: “Δεν είναι Σουηδία εδώ παιδιά”

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Αρχικά σχολίασε τις δηλώσεις Ακρίτα που κάνει αγωγή στον δήμαρχο Βόλου και όπως είπε στο δελτίο του Alpha “όταν χαστουκίζει ο Μπέος δεν γυρνάμε όλοι το άλλο μάγουλο”.

Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας

“Οι περιπτώσεις έκφρασης του λόγου όπως της Έλενας είναι απαραίτητες όταν έχουμε απέναντι περιπτώσεις σαν τον κύριο Μπέο. Εκεί χρειάζεται δυναμικότητα. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ πάντα  με τον λόγο της Έλενας, κάποιες φορές κατά τη γνώμη μου είναι ιδιαιτέρως αιχμηρή και άδικα αιχμηρή. Σε αυτή την περίπτωση ο Μπέος και άλλοι Μπέοι βρίσκουν τον δάσκαλό τους. Εδώ χρειάζεται μια Έλενα Ακρίτα” τόνισε.

Ο Χάρης Ρώμας διαφώνησε ότι το συντριπτικό ποσοστό της Ελλάδας απορρίπτει και τα χαστούκια και τον Μπέο. “Δηλαδή το 55% που τον ψηφίζει τον καταδικάζει; Είναι πολλοί οι λόγοι που τον επιλέγουν αλλά είναι τόσο καθοριστικό που θα έπρεπε να περάσει και μπροστά από τις πελατειακές σχέσεις. Σε κάποιες κοινότητες της χώρας μας υπάρχει μεγάλη ομοφοβία. Δεν είναι Σουηδία εδώ παιδιά! Δεν μιλάμε για 5% όπως στις σκανδιναβικές χώρες”.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

“Η περίπτωση του κυρίου Κασσελάκη μοιάζει σαν αλεξιπτωτιστή στην πολιτική. Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά του σταρ. Η συμβολή του στο να σπάσουμε κάποια ταμπού είναι καθοριστική. Το κομμάτι του πολιτικού μέλλει να αποδειχτεί.

Συμφωνώ με τις δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό του. Γιατί να υπάρχει ενδοιασμός; Μπορεί να είναι περισσότερο αυθόρμητος από όσο πρέπει και να εκδηλώσει την αγάπη του που είναι ειλικρινής. Είναι άλλα τα πράγματα που κρίνεται ο κύριος Κασσελάκης” ανέφερε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!