Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκλειστικά στην έντυπη OnTime: Η Νατάσα Μεντή μιλάει για όλα όσα έζησε στο Τελ Αβίβ – “Είπα… πεθαίνω τώρα”

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο Ισραήλ όταν ξέσπασε ο πόλεμος ήταν και αρκετοί Έλληνες τουρίστες, οι οποίοι -ευτυχώς- επέστρεψαν ασφαλείς στην Ελλάδα. Από τους τελευταίους που επέστρεψαν ήταν η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή, η οποία μέχρι χθες το μεσημέρι βρισκόταν στο Τελ Αβίβ κι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην Αθήνα με την πτήση που είχε προγραμματιστεί για τις 5.00 χθες το απόγευμα. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Ισραήλ για πέντε εμφανίσεις και θα παρέμενε εκεί για δύο εβδομάδες.

Όσα είπε στην έντυπη OnTime 

“Ήρθα ωραία και καλά. Ήμουν χαρούμενη, γιατί θα συνδύαζα δουλειά και διακοπές. Ήθελα να επισκεφτώ και τους Αγίους Τόπους. Φτάσαμε το βράδυ της Παρασκευής και ξυπνάμε 6.00 το πρωί του Σαββάτου από τις σειρήνες που ήταν εκκωφαντικές. Έπαθα σοκ. Κοιταζόμασταν και δεν καταλαβαίναμε τι γίνεται. Μετά από λίγο άρχισαν βομβαρδισμοί, πυροβολισμοί. Η ατμόσφαιρα μύριζε καμένο. Με έπαιρναν φίλοι να με καθησυχάσουν λέγοντάς μου ότι συμβαίνουν αυτά στο Ισραήλ. Τα πράγματα δείχνανε, όμως, ότι δεν ήταν κάτι απλό. Οι πύραυλοι σκάσανε κοντά στο κέντρο. Στο κέντρο μένω. Δίπλα μας πέσανε κτίρια. Έφτασα μέχρι το παράθυρο να δω τι γίνεται. Είπα “πεθαίνω τώρα!”. Ήταν σαν γίνεται σεισμός 6 Ρίχτερ, βομβαρδισμοί, εκρήξεις παντού. 

Η πρώτη μέρα σοκ. Σειρήνες, βομβαρδισμοί. Δεύτερη μέρα το ίδιο. Σήμερα είναι λίγο πιο χαλαρά. Όλο αυτό το βίωσα δραματικά. Μεγάλο σοκ. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει γίνει. Έχει πεθάνει πολύς κόσμος. Οι τραυματίες είναι πάρα πολλοί, περισσότεροι από αυτούς που λένε, έχουν απαγάγει πάρα πολλούς. Έχουν πολλούς ομήρους. Δεν έχω βγει από το σπίτι. Δεν κυκλοφορεί κόσμος έξω. Τώρα είναι όλα ήρεμα και σε μία ώρα μπορεί να γίνεται χαμός. Υπάρχουν τα πάντα, φαγητό, νερό. Λειτουργούν όλα κανονικά. Βρίσκεις τα πάντα, απλά δεν κυκλοφορεί ο κόσμος έξω γιατί φοβάται.

Σήμερα, η πρεσβεία μάς ενημέρωσε ότι θα φύγουμε και η πτήση μας είναι 5.00 το απόγευμα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε σώοι και αβλαβείς. Έκανα ένα βίντεο και το ανέβασα, γιατί φοβόμουν να μην μας ξεχάσουν. Η πρεσβεία είναι εξυπηρετικότατη, μας βοήθησε πολύ. Δεν μας άφησε ποτέ εκτεθειμένους. Μιλάω και με τους άλλους Έλληνες εδώ” μας είπε. Και κατέληξε λέγοντας: “Η κατάσταση εδώ είναι σαν μια κόκκινη κλωστή τεντωμένη, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει”.

Της Σάσας Σταμάτη

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 11/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!