Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει ο Fipster: “Κάτι μου έριξαν στο ποτό – Αντί να με βοηθήσουν με χλεύαζαν και μου έκλεψαν το κινητό”

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο γνωστός Youtuber Fipster (Φίλιππος Ιωάννου), το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, όταν μετά από έξοδό του άρχισε να μη νιώθει καλά, ενώ στη συνέχεια του έκλεψαν το κινητό μέσα από τα χέρια.

Ο Fipster αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι όσο ήταν ημιλιπόθυμος στον δρόμο, άνθρωποι περνούσαν, τον χλεύαζαν και τον έβγαζαν βίντεο, ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια… του πήραν τον κινητό!

Σοκάρει ο Fipster με την αποκάλυψη του

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη Χριστίνα Βουδούρη, ο Φίλιππος Ιωάννου περιέγραψε:

«Δεν ξέρω αν μου έριξαν κάτι στο ποτό, πάντως με ενάμιση ποτό δεν γίνεσαι έτσι. Ποτέ των ποτών. Έκανα εμετούς, δεν ένιωθα το σώμα μου, ήμουν λιπόθυμος. Δεν το έχω ξαναπάθει στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου. Πήγε ο φίλος μου να φέρει το αμάξι. Όσο εγώ έκανα εμετό, περνούσε κόσμος και αντί να με βοηθήσουν με χλεύαζαν και με έβγαζαν βίντεο. Δεν είναι όλα περιεχόμενο, υπάρχουν κάποια όρια στην ανθρωπιά! Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό» αποκάλυψε ο Fipster.

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Fipster έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή και τη νίκη του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Asia Express ενώ φέτος είναι καθηγητής social media στην ακαδημία του Fame Story.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!