Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλέξανδρος Ρήγας: “Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις δεν ήταν επιλογή μου. Σύρθηκα σε αυτό”

Καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας και μίλησε για την τηλεοπτική του καριέρα και τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Αλέξανδρος Ρήγας  αναφέρθηκε και για το εάν έχει μετανιώσει για όσα έχει πει δημόσια αλλά και τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να προέκυψαν.

 

Αλέξανδρος Ρήγας: «Τώρα πια με κάνει ευτυχισμένο αυτό που με έκανε όταν ξεκινούσα, να νιώθω ότι με αποδέχονται»

«Είναι ύπουλη ερώτηση για το τι με κάνει ευτυχισμένο. Τώρα πια με κάνει ευτυχισμένο αυτό που με έκανε όταν ξεκινούσα, να νιώθω ότι με αποδέχονται. Με έκανε ικανοποιημένο και φαντάζομαι ότι ήμουν πολλές φορές ευτυχής με την επιτυχία. Ιδίως για το θέατρο γιατί το εξαργυρώνεις εκείνη την στιγμή. Τα γεμάτα θέατρα είναι σημείο αναφοράς γιατί ακουμπάει στο κοινό και στο ανταποδίδει με το χειροκρότημα, με το εισιτήριο που επιλέγει ανάμεσα σε άλλες παραστάσεις», δήλωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Το ιδανικό είναι πολύ σχετικό. Έχει να κάνει με την προσωπική κατάσταση που βρίσκεσαι τη χρονική στιγμή. Είμαι 30 τόσα χρόνια, έχω κάνει άπειρες ώρες στα πλατό και η αγαπημένη μου σειρά είναι Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη. Ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη, ήταν μια δουλειά αιρετική, ανατρεπτική, αρκετά “αυθάδικη”, “βλάσφημη”, “αλήτικη”. Εκείνα τα δύο χρόνια ήταν πολύ ωραία. Αλλά και στην Τούρτα της μαμάς ήταν πολύ ωραία», είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Αλέξανδρος Ρήγας για την μυθοπλασία

«Η μυθοπλασία κάνει κύκλους. Υπήρχαν περίοδοι στην τηλεόραση όπου η κωμωδία ήταν στον πρώτο κύκλο. Προφανώς για να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις, βλέπουν κάποια πράγματα όσον αφορά τις τηλεθεάσεις και θεωρούν ότι αυτό συμφέρει αυτή τη στιγμή».

Αλέξανδρος Ρήγας:«Δεν έχω μετανιώσει πολλά πράγματα από αυτά που έχω πει στις συνεντεύξεις μου»

«Δεν έχω μετανιώσει πολλά πράγματα από αυτά που έχω πει στις συνεντεύξεις μου. Προσπαθώ να στρογγυλεύω τα πράγματα ενώ αν κάνω καταγγελίες που είναι λίγο πασέ. Προσπαθώ να είμαι κόσμιος. Δεν θυμάμαι πράγματα που έχω πει και έχω μετανιώσει ή τουλάχιστον δεν θυμάμαι. Από την στιγμή που έχεις δημόσιο λόγο, γράφεις κείμενα, σχολιάζεις είναι λογικό να εκφέρονται και αρνητικές απόψεις. Με ενοχλούν, λογικό δεν είναι; Όσες φορές προσπάθησα να τα λύσω, το έκανα πίσω από τα φώτα. Αν κάποιες στιγμές έχω αναγκαστεί να προβώ σε δημόσιες αντιπαραθέσεις δεν ήταν δική μου πρωτοβουλία, σύρθηκα να το κάνω. Οι φίλοι μου είναι κυρίως εκτός χώρου. Δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε κάστες αλλά έτυχε στο πέρασμα των χρόνων να υπάρχουν άνθρωποι που ήταν πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση. Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που έμειναν από τον χώρο που αναφέρομαι με μεγάλη συμπάθεια.

Το μεγαλύτερο ποσοστό που έχω πάρει ήταν στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”. Εκεί ήταν το πικ!».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!