Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Μέμος Μπεγνής στο “Πάμε Δανάη”: “Θεωρώ τη μονογαμία παρά φύση”

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα ευτράπελα που έχουν συμβεί σε παραστάσεις του, τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου αλλά και το κομμάτι των σχέσεων.

Όσα είπε ο Μέμος Μπεγνής

“Με έχει εκνευρίσει θεατής και έχω σταματήσει φωνάζοντας. Είχε έρθει ένα σχολείο και όχι απλά φώναζε σαν να ήταν σπίτι του, μιλούσαν στο τηλέφωνο, κορόιδευαν ατάκες.

Ωρυόμουν και είπα “σκάστε” αλλά πολύ δυνατά. Με εκνευρίζει το κινητό. Έχω σταματήσει να μιλάω σε παράσταση καρφώνοντας έναν κύριο στην πρώτη γραμμή και ήταν γνωστός πολιτικός.

Πολλά ευτράπελα. Έχω δει πρωταγωνίστρια να κατουριέται επί σκηνής επειδή γελούσε και δεν έβλεπα τι συμβαίνει στο πάτωμα.

Είχαν γράψει ότι έπεσα με τη μηχανή και με έπαιρνε η αδερφή μου κλαίγοντας. Ή είχαν γράψει “αυτοκρατορία Μπεγνή” που δεν ίσχυε”.

“Οι δηλώσεις του Μπέου είναι κατάπτυστες, τραγικές. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι στην τηλεόραση. Πρέπει να επέμβει η εισαγγελία.

Είναι ρητορική μίσους, ασέβεια, αμορφωσιά και ότι άλφα στερητικό υπάρχει στην ελληνική γλώσσα”.

“Έχουν υπάρξει καλές και κακές εκδηλώσεις θαυμασμού. Έχει τύχει να έρθει θαυμάστρια στο καμαρίνι και ήθελε να τη φιλήσω και να με σβερκώσει και να με φιλήσει στο στόμα.

Υπήρξε άνθρωπος και με έβριζε επειδή αρνήθηκα να πάω για καφέ μαζί του. Και μετά ανέβηκε ψηλά και έλεγε ότι θα πέσει αν δεν πάω για καφέ μαζί του”.

“Προδοσία για μένα δεν είναι αν πας με κάποιον άλλον. Είναι θεμιτό! Δεν πιστεύω στη μονογαμία, τη θεωρώ παρά φύση.

Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;”.

“Θα ήθελα να παρουσιάσω ή εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι. Ίσως το κάνω του χρόνου, έχω μιλήσει και θέλω πολύ να το κάνω”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!