Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Πέτρος Ίμβριος αποκαλύπτει: “Έγραψαν ότι παντρεύτηκα την Ναταλία για να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της”

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων στο Aristotle, μίλησε για την πορεία του στη μουσική και αποκαλύπτει το δημοσίευμα που τον είχε ενοχλήσει στο ξεκίνημά του.

Όσα είπε ο Πέτρος Ίμβριος

“Η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισα στην πορεία μου ήταν όταν έφυγε ο πατέρας μου πριν από 1μιση χρόνο. Εγώ έπρεπε κανονικά από Δευτέρα ως Παρασκευή να είμαι στο μαγαζί που ήμουν”, εξομολογείται ο Πέτρος Ίμβριος.

“Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, μου είπε: θα λένε στο νησί ότι ο γιος του Ίμβριου είναι μουσικάντης; Τρελάθηκε. Ήθελε να γίνω διευθυντής στην τράπεζα, εγώ πλήττω και μόνο που το ακούω”, ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

“Όταν μετά έγινα τραγουδιστής, μου ζητούσε πακέτο τα αυτόγραφα. Τον ρωτούσα: στο τζάκι τα πετάς; Και μου έλεγε: μου τα ζητάει ο κόσμος”, αφηγείται ο Πέτρος Ίμβριος για τον πατέρα του.

Σε ερώτηση για πιθανά δημοσιεύματα που να τον ενόχλησαν στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο Πέτρος Ίμβριος παραδέχεται: “Είχαν γράψει αρκετά σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού, ότι θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της, επειδή δεν ήμουν γνωστός ακόμα τότε. Μετά κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!