Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Θέμης Αδαμαντίδης θα γίνει παππούς

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα Μέσα, τα παιδιά του και τα λάθη που έχει κάνει μαζί τους, ενώ αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα γίνει παππούς για πρώτη φορά.

Θέμης Αδαμαντίδης: “Ξέρω ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και μέσα στο διαδίκτυο βγάζουν κάτι άλλο”

“Οι άνθρωποι που με γνώριζαν μου έχουν φερθεί ωραία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν παράπονο γιατί δεν με γνωρίζουν. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι γράφεται για μένα, δεν τα βλέπω. Έχω μείνει στην πραγματική ζωή. Ξέρω ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και μέσα στο διαδίκτυο βγάζουν κάτι άλλο” είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Για τα παιδιά του, ο ίδιος ανέφερε: “Μου άρεσε που ο πατέρας μου δεν μου φώναξε ποτέ. Έτσι είμαι κι εγώ με τα παιδιά μου. Πάντα σεβόμουν τις επιθυμίες και τις επιλογές τους. Ναι μεν δεν τους χάλαγα χατίρι, αλλά έχω κάνει και κάποιο λάθος, έπρεπε να τους είχα αφιερώσει πιο πολύ χρόνο. Θα γίνω παππούς από το δεύτερο γιο μου, τον Αντώνη μου, περιμένει μια κορούλα. Θα είναι το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Νιώθω πολύ χαρούμενος”.

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε: “Αν είχα τους γονείς μου μπροστά μου, θα τους έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από αυτό που τους έδειξα”.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 6/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!