Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Καλομοίρας και η βοήθεια ειδικού

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του “I am a celebrity get me out of here” στον ΣΚΑΪ, η Καλομοίρα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Hello”.

Όσα είπε η Καλομοίρα

Η Καλομοίρα μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, τον τρόπο που έχασε κιλά, αλλά και τη βοήθεια που ζήτησε από ψυχολόγο. “Μετά τις εγκυμοσύνες μου είχα πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν με ένοιαζε, ήμουν καλά με όλο αυτό, τη ζούσα εκείνη την περίοδο.

Κατόπιν αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο με τον εαυτό μου, κυρίως για λόγους υγείας, αλλά και επειδή ήθελα να είμαι θετικό πρότυπο για τα παιδιά μου… Παράλληλα με αυτή τη μεγάλη αλλαγή ζωής, ξεκίνησα καθημερινή γυμναστική και να συνδυάζω σωστά τις τροφές. Ειδικά όταν ο ένας γιος μου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, αποφάσισα να μαγειρεύω πολύ θρεπτικά φαγητά και να ακολουθούμε οικογενειακώς μια ισορροπημένη διατροφή. Πλέον τρώω ό,τι θέλω, αλλά σε σωστές δόσεις και με συγκεκριμένους συνδυασμούς. Δεν καταναλώνω τηγανητά κάθε μέρα, τα έχω περιορίσει στο 10%. Ήμουν 91 κιλά και τώρα είμαι 53. Καταλαβαίνω όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν βάρος” είπε.

Στη συνέχεια ανέφερε: “Πρέπει να το νιώθεις μέσα σου ότι το θέλεις, καθώς είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί χρόνο για να γίνει σωστά. Δεν μπορείς να αδυνατίσεις από τη μία στιγμή στην άλλη. Τώρα βοηθώ τις φίλες μου -και χαίρομαι γι’ αυτό- δίνοντάς τους πραγματικά αποτελεσματικές συμβουλές που προέρχονται από τη δική μου εμπειρία.

Σταματάς, για παράδειγμα, το φαγητό κάποιες ώρες προτού κοιμηθείς το βράδυ. Έτρωγα στις 19.00 κι αυτό με βοήθησε πολύ στην αρχή. Όλα αυτά τα έχω κάνει μόνη μου αφού, όταν πήγαινα σε έναν ειδικό, μου πρότεινε συγκεκριμένες τροφές, κάτι που, προσωπικά, δεν μου αρέσει γιατί εγώ απολαμβάνω το φαγητό. Τελικά, βρήκα μια διατροφολόγο η οποία έχει στηρίξει όλη της την τεχνογνωσία πάνω σε μια θεωρία: δεν είναι τι θα φας, αλλά με τι θα το συμπληρώσεις.

Αν, παραδείγματος χάρη, θέλω πίτσα, θα την παραγγείλω, αλλά θα τη φάω με σπανάκι. Το είχα παρακάνει, είχα συναισθηματική υπερφαγία κι έπρεπε να σταματήσω. Επαναλαμβάνω ότι το πιο σημαντικό είναι να το κάνεις με αγάπη προς τον εαυτό σου, προσοχή και στόχο σε βάθος χρόνου να χάσεις κάποια κιλά για την υγεία σου καθαρά και μόνο. Μου πήρε πολύ καιρό γιατί, όπως είπα, μου αρέσει το φαγητό, δεν μπορώ να ζήσω με μια σαλάτα, γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένη που τα κατάφερα”.

Και κατέληξε: “Στην αρχή πήγαινα σε κάποιον ψυχολόγο, αλλά σταμάτησα, επειδή ένιωθα ότι δεν με καταλάβαινε. Μετά βρήκα μια ψυχολόγο που με βοήθησε πολύ. Την επισκέπτομαι μόνο όταν νιώθω την ανάγκη. Διαβάζω όμως πολύ, κι αυτό λειτουργεί αποτελεσματικά σε μένα”.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 6/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!