Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Σμαραγδής: Ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας “Καποδίστριας”

Μετά από πολλές περιπέτειες, αναβολές, δυσκολίες λόγω COVID και εμπόδια που δε θα έπρεπε να υπάρχουν από τη μεριά της Ελλάδας, η πολυαναμενόμενη ταινία “Καποδίστριας” επιτέλους ξεκινά γυρίσματα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η ταινία Καποδίστριας

Η τύχη της ταινίας “Καποδίστριας” είναι ότι Έλληνες με ευαισθησία και αγάπη για την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό έλαβαν και λαμβάνουν μέρος στην χρηματοδότησή της, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία κεφάλαια για την παραγωγή της.

Τη σημαδιακή μέρα της 27ης Σεπτεμβρίου, ακριβώς 192 χρόνια από την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής υπέγραψε συμφωνία με την COB Advisors για την εύρεση χρηματοδότησης της πολυαναμενόμενης ταινίας «Καποδίστριας», η οποία πραγματεύεται την ζωή του ομώνυμου θρυλικού πολιτικού.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής ανάμεσα στον Πάνο Θεοδωρίδη (αριστερά) και τον Παύλο Ιγνατιάδη (δεξιά) της COB Advisors

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής δήλωσε: “Εάν η Ελλάδα θέλει να έχει ισχυρή παρουσία στο μέλλον, θα πρέπει οι άνθρωποι του χρήματος να συμπορεύονται με τους ανθρώπους του πνεύματος, ώστε χέρι-χέρι η Ελλάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά τόσο στις ψυχές των συμπατριωτών μας όσο και στην παγκόσμια κοινότητα μέσω της στήριξης των Ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και μέσω της ανάδειξης του Ελληνικού πολιτισμού. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ανάπτυξη τριών πολιτισμών : του μινωικού, του αρχαίου ελληνικού και του βυζαντινού.

Σε αυτήν την προσπάθεια, έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με την συμβουλευτική εταιρεία CΟΒ Advisors, η οποία ανέλαβε την εύρεση χρηματοδότησης της παραγωγής.

Η συνεργασία μας με την COB Αdvisors αποσκοπεί στην επίτευξη στρατηγικών συμφωνιών για την προώθηση της ταινίας στο εξωτερικό, αλλά και την επιτυχή προβολή της σε κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!