Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Χαρδαλιάς: Η σύζυγός του στην έντυπη OnTime για την περιπέτεια υγείας του – “Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου”

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην έντυπη OnTime και στην Σάσα Σταμάτη. Μοιράστηκε λεπτομέρειες τις δύσκολες στιγμές που χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, αλλά και τη μεγάλη αδυναμία της, την κόρη τους Δήμητρα.

Όσα είπε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου 

“Αν έπρεπε ξανά να επιλέξω τον πατέρα του παιδιού μου, θα ήταν αυτός. Ο Νίκος για μένα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι το καταφύγιό μου. Είναι ο άνθρωπος που με γεμίζει στα δύσκολα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θέλω να απευθυνθώ όταν μου συμβαίνει κάτι είτε καλό είτε καλό. Φυσικά και έχω άγχος για την Κυριακή, γιατί οτιδήποτε και αν φαίνεται, πρέπει να αποτυπωθεί και στην κάλπη” σημείωσε χαρακτηριστικά η Γιώτα Χαρδαλιά.

Η Γιώτα Χαρδαλιά, που βρίσκεται πάντα και παντού στο πλευρό του συζύγου της, αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο νοσοκομείο, όταν χρειάστηκε να βάλει stent.

“Ήταν η χειρότερη και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Τη μέρα που έγινε η εισαγωγή στο νοσοκομείο, είχαμε Covid κι εγώ και η κόρη μου και δεν μπορούσαμε να τον δούμε. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήταν μπροστά και το παιδί. Αλλά ηρέμησα όταν μίλησα τηλεφωνικά μαζί του και με το γιατρό του. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Μην ανησυχήσεις, ο Νίκος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία”. Ένιωσα απελπισία. Δεν το έχω νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα στη ζωή μου” εξομολογήθηκε.

 

Της Σάσας Σταμάτη

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 6/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!