Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Και πάλι μαζί το ζευγάρι;

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους. Το ζευγάρι πέρασε ένα διάστημα χωριστά. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, το τελευταίο διάστημα ξανά ήρθαν κοντά. 

Το ρεπορτάζ από το Πρωινό ΣουΣού

Ο Δημήτρης Κατριβέσης επέστρεψε στην Ελλάδα προχθές και μένει μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη στο σπίτι τους. Όπως αναφέρθηκε, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δείχνουν πλέον πιο πρόθυμοι να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στον γάμο τους αφού και από τις δυο πλευρές υπάρχει πολλή αγάπη.

“Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του” είχε εξομολογηθεί τότε η Μαριάντα Πιερίδη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!