Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογείται για τον Tyler: “Είχα ένα διαμάντι μπροστά μου που δεν έπρεπε να χάσω”

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Πρωταγωνιστές, του Σταύρου Θεοδωράκη

Ο νεοεκλεγμένος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για την συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τον σύντροφό του Tyler. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης για Αλέξη Τσίπρα

“Δεν βγήκα διαφορετικός μετά την συνάντηση από τον Τσίπρα. Ο πρόεδρος με βοήθησε στο να μπορώ να ξέρω από πού να αρχίσω. Μου έδωσε τον χάρτη.

Ότι το γραφείο σου πρέπει να έχει μια στελέχωση με αυτές τις δεξιότητες. Αυτό με βοήθησε μετά γιατί μπόρεσα μετά να το εκτελέσω”.

“Είχα γράψει ένα κείμενο για τον Μητσοτάκη σε σύγκριση με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Μεϊμαράκη. Αυτό ήταν το κείμενο.

Προφανώς ο Μητσοτάκης άλλο έλεγε τότε, και άλλο έκανε. Έχει υπάρξει πολιτικά επικίνδυνη για τη χώρα η παράταξή του.

Θεωρούσα επικίνδυνο και τον Βαρουφάκη αλλά δεν το είπα στον Τσίπρα γιατί τότε δεν είχα επαφή”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης για την προσωπική του ζωή

“Αυτό που περιγράφεις είναι οι χειροπέδες μιας κοινωνίας με προκαταλήψεις. Πρέπει ως κοινωνία να παρέχουμε την πλήρη ισότητα, ανοιχτή καρδιά και αγκαλιά στον κόσμο.

Στον Όσιο Δαυίδ τις σκέψεις που έκανα, μέχρι να καταλάβω τον προσανατολισμό μου έμπρακτα το 2012…Το 2012 που ήμουν 24 ήμουν σε σχέση με μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη και είχα μεγάλο άγχος για το πώς θα μπορούσα να μην απογοητεύσω εκείνη, τους γονείς μου.

Ήταν ένα πολύ συμπιεσμένο μείγμα.

Μίλησα πρώτα στη μητέρα μου για το επόμενο ταίρι. Με είχε δει ότι περνούσα δύσκολα επαγγελματικά και όταν μιλήσαμε για το ταίρι της είπα “Πειράζει να είναι άντρας;”.

Η αντίδραση που είχε δεν ήταν η ιδανική. Νόμιζε ότι περνούσα μια φάση γιατί είχα πίεση με τη δουλειά. Προς τιμήν της με φίλησε γιατί με είδε ότι έκλαιγα όλο το βράδυ.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες γνώρισαν τον Tyler. Η γνωριμία μαζί μου με έσπρωξε στο να εκδηλωθώ. Είχα βρει ένα διαμάντι μπροστά μου και όταν βρίσκεις ένα τέτοιο άτομο κάνεις τα πάντα για μην τον χάνεις.

Εύχομαι το παράδειγμά μου να είναι ένα ξυπνητήρι να συζητούν με τα παιδιά τους σε ένα τέτοιο σενάριο.

Για ένα μήνα θεωρούσα ότι ο μπαμπάς μου δεν το ήξερε και ετοιμαζόμουν να του το πω αλλά εκείνος το ήξερε από το πρώτο βράδυ.

Αν το παιδί θέλει να εκδηλωθεί με τον δικό του τρόπο σε έναν γονέα, πρέπει να το σεβόμαστε. Να σεβόμαστε τη βούληση του παιδιού το πώς θέλει να εκδηλωθεί.

Και η δεύτερη συμβουλή είναι να μην περιμένετε αναγκαστικά να σας το πει το παιδί σε εσάς. Διαβάστε τα μηνύματα και δώστε μια ζεστασιά, ανθρωπιά!”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!