Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κορίνα Τσοπέη: “Δεν ξέρω Ελληνίδες μοντέλα”

Το Mega Καλημέρα βρέθηκε σε πάρτυ με αρκετά κοσμικά πρόσωπα, ανάμεσά τους και η Κορίνα Τσοπέη, η οποία παραχώρησε δηλώσεις

Τα όσα είπε η Κορίνα Τσοπέη

“Δεν γνωρίζω κάποοια Ελληνίδα μοντέλο, έχω δει την Βίκυ Καγιά λίγο”, δήλωσε η μις Υφήλιος 1964.

Οι δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Τρύφωνας Σαμαράς: “Δεν θα κάνω καμία αλλαγή στα μαλλιά της Κορίνας Τσοπέη, είναι μία καλλονή. Δεν πήγα ακόμα στον Άγιο Δομίνικο. Βλέπουμε ότι η τηλεόραση έχει πρόβλημα με τα νούμερα τηλεθέασης”, δήλωσε ο γνωστός κομμωτής.

Περικλής Κονδυλάτος: “Στα 80 μου με φαντάζομαι με 10 λίφτινγκ. Το My Style Rocks το αντιμετωπίζω ως ριάλιτι. Στην θέση της Χατζηπαντελή θα έβαζα εμένα. Η Ηλιάνα δεν έχει γνώσεις μόδας και στιλ. Δεν έχει κάνει διεθνή καριέρα η Ηλιάνα, είναι αποτέλεσμα φαντασίας όσα λέγονται. Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση”.

Νίκος Αποστολόπουλος: Θέλει να αποκαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου.

“Θέλω να βρω έναν άνδρα επιχειρηματία με λεφτά για την Κατερίνα Καινούργιου. Θέλω να βρω κάποιον να την παντρέψω’, ανέφερε ο σχεδιαστής μόδας.

Έστειλα συλλυπητήρια στον Αγγελόπουλο. Η Βαμβακούση πιστεύω είναι έγκυος”, πρόσθεσε.

Βάσια Παναγοπούλου: “Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι παιδί πολύ ευαίσθητο”. “Έχω κάνει μια συζήτηση για το Celebrity, θα είχε πλάκα. Δεν νομίζω να τα βρίσκαμε στα οικονομικά”, αποκάλυψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Μέγκι Ντρίο: “Η Ηλιάνα δεν είναι διεθνές μοντέλο, είναι παρουσιάστρια. Δεν μου αρέσει καθόλου η Ηλιάνα, ό,τι κάνει είναι μία αποτυχία. Η Χατζηπαντελή τα πάει καλά στο My Style Rocks”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!